Followers Remaja Purba

Thursday, May 3, 2012

psstt.. psstt..

Cerita untuk hari ini..


psstt: dak Kakak ---> dah pergi sekolah


psstt lagi: dak Adik ---> lawatan ke Pusat Sains Negara


last psstt: dak Nuha ---> tidur dengan lenanya


psstt psstt: Aku..? ---> tenang melayan lappy walau tak cukup rehat melayan kerenah dak Nuha sepanjang malam..

16 comments:

azam said...

bagus²....gunakan masa sebaiknya

:: Mrs.Eady :: said...

psstt..pegi tido daaa...

aizamia3 said...

azam:
sementara dorang takde ni.. kita gunakan masa dengan sebaik-baiknya.. nanti dorang dah balik takdan dah nak hadap lappy..


:: Mrs.Eady ::
cadangnya macam tu tapi jari ni ha melekat kat keyboard lagi.. hikhikhik..

Pok Amai-Amai said...

Hehehe...cutelah entri nie. Selamat beristirehat.

Asyifa Mustaffa said...

tido tido g tdo.. !!
orng pntang kene pntang 0n9 gak...
muahahahaha.....~ gelak jahat !!

jahat x ?? hehhe...

Munnafendy said...

pssstttt....maknye dpt bw dgn syp & sunyi...takut dak nuha terjaga..hihi

Daddy Ziyyad said...

psst: tido tu lagi best! ahaha

miloais milo said...

better uols gi tido - sementara tak de gangguan dari anak2 tu...
nanti yg kecik bangun.... memang payah dah nak rehat dan lena...

Anum said...

hehehe good2

pena rozie said...

cian kat lappy....

aizamia3 said...

Pok Amai-Amai:
dapat rehat sekejap sebelum dak Nuha bangun.. ;)


Asyifa Mustaffa:
time anak-anak ke sekolah je dapat on9.. kalau tak jangan harap dapat pegang lappy.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Munnafendy:
ye.. ;) dengan tenang dan tanpa sebarang gangguan..

aizamia3 said...

Daddy Ziyyad:
nikmat bila dapat rehatkan badan..


miloais milo:
peluang yang ada takkan disia-siakan..


Anum:
hanya setelah selesai kerja di rumah baru boleh on9 dgn tenang.. ;)


Pena Rozie:
sehari dapat hadap sejam pun dah cukup baik rasanya..

anitadiana said...

rehat lah mas...nanti tak larat ..tak cukup tido...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

rajin betul yea.. banyak buat kerja :)

aizamia3 said...

anitadiana:
buat kerja yang penting je kak.. ;)


Pokok Manggis Depan Rumah:
Kena rajinkan diri.. sampai bila nak harap orang kan.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...