Followers Remaja Purba

Sunday, April 28, 2024

Tiada Peruntukan


Hujung minggu, ramai yang buat open house. Jadi buat mereka yang dah ada jadual open house, pergilah sehari awal, tidur kat sana. Tak payah risau redah jem.. 🤣
- sumber en. X -


Open House..?
Tiada peruntukan.

Aku..?
Hibernate di rumah. Nak recharge tenaga. 

#RemajaPurba: ...

11 comments:

  1. kalau rumah kakak ldy buat open house, mmg lady tidur sehari awal di rumahnya.. tolong ape yg patut.. lps majlis keesokan harinya ldy pun balik.. hihi.. tp klu rumah kengkawan xdenye la nk buat mcm tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau rumah kengkawan, buat macam ni kerja gila namanya.. hahaha..

      Delete
  2. Aah, ldy sbnrnye bela kucing jalanan yg dtg rumah.. ldy x kurung.. ldy lepaskan shj di luar.. mmg mknn akn diletakkan kat depan pintu rumah stp hr n stp masa.. yg si ciluk ni bby, maka ldy kurungla.. bmbg kene penyet d kereta.. tp tu la, jd haru la plak.. tersekat nk ke mana2.. mintak tlg jiran tu jiran ni bg mkn.. huhu.. kwn2 ank2 sekolah pun ldy mintk tlg sb rumh ldy dpn sek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2.. saya pun akan mintak tolong jiran bagi makanan pada kucing kat rumah, jadi kuranglah sikit rasa risau nak tinggalkan tapi sekarang dah takde kucing kat rumah. Nak bela tapi komitmen sedia ada buat fikir banyak kali nak bela.

      Delete
  3. Alhamdulillah uncle, agak segar pagi ni dan moga terus kekal segar sehingga petang.

    ReplyDelete
  4. betul tu recharge + rehat hehehe

    ReplyDelete
  5. Haha dah purba, tak larat nak bersosial lama sgt 😂

    ReplyDelete
  6. Kalau saya nak buat pun mungkin buat kecil-kecilan jemput kawan2 rapat je. Motivasi nak buat rumah terbuka mcm dulu2 dah tak seberapa sejak covid. Dulu gigih panggil jiran2, kawan2, kawan2 ofis. Lepas tu penat nak masak, kemas rumah sebelum majlis dan lepas majlis 😅

    ReplyDelete
  7. Jalan jam la bulan Syawal ni. Sana sini open house agaknya.....

    ReplyDelete
  8. teringin nak buat open house tp bkn kat KL. nak buat kt rumah kg. jemput 1 kg hehehe

    ReplyDelete

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...