Followers Remaja Purba

Wednesday, December 4, 2013

Selangor AgroFest 2013 di Padang letak kereta Stadium Melawati, Shah Alam



  • Sebenarnya aku pun tak tahu minggu lepas adanya Selangor AgroFest 2013 ni..
  • Itupun sebab aku temankan hubby 'pos'kan tempahan puding oreo untuk sorang rakan di Ipoh..
  • Sempatlah aku jenguk apa yang ada.. yang sebenarnya ketika itu belum dibuka lagi..
  • Selain binatang peliharaan, produk makanan turut dijual..


Antara gambar yang aku gedik amik..










Kalau dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha ada ni, habis 'pitam' arnab-arnab tu dikerjakan..


Model angsa yang cute..


Cuak jugak kalau tiba-tiba burung unta tu 'cuit' tangan kami..

Akhirnya hujan turun dengan lebatnya..




psstt: Sekarang dah tiba musim hujan.. berhati-hati buat semua.. Moga kita semua sihat hendakNYA..

last psstt: Dak Nuha dah nampak ok sikit.. takdelah nak merengek manja sangat kat babah dia..




11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

NM03 said...

dapat tgk binatang pelik2... best kan

❤Kamsiah❤ said...

kalau ketempat2 mcm tu..akak suka layan orkid...tak berkelip mata tgk bunganya dan tgk harganya..

JunAina said...

Hari2 pun merempit dalam hujan sekarang ni. AgroFest ni ala2 maha jugak eh?

intanfirdaus247 said...

arnab arnab tu cute kan

Cik Puan Rara said...

dulu masa anak dara selalu pegi.tgk bunga,kalo mak mak suka sgt lah tmpt cm ni kan.hehehe

Rai Ourkizuna said...

kemain melentik tanduk kambing tu..

makchaq said...

- Sakit jugak tau kena patuk ngan burung tu... w/pun depa tak dak gigi tapi paruh dia kuat sepit...

- Dah boleh deliver puding oreo, apa kata deliver ke putrajaya bagi kami try test.. he he

- Bawak la budak2 pi petting soo kat seri kembangan... best sangat...

Aziela said...

Rajinnya Ina melawat tapak. Kalau akak, memang kurengg sikit...hahahaha

logorithm said...

Cantiknya kambing tuh! Saanen = kambing gurun?

Pha Is said...

waa.. macam best je..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...