Followers Remaja Purba

Friday, December 27, 2013

Jumaat Terakhir.. 2013..



  • Pelbagai kisah sepanjang tahun 2013 telah aku lalui..
  • Pahit.. ---> simpan jadikan pengajaran..
  • Manis.. ---> aku simpan kat sini sebagai kenangan..
  • Suka.. ---> siapa tak suka.. siapa tak seronok kan..
  • Duka.. ---> biarlah ianya jadi sejarah yang takkan berulang..



Wajah terkini model uncle 'SAM'sung..




psstt: berdebar-debar nak tunggu tahun depan (minggu depan je pun).. orientasi dak Adik.. anniversary.. 'back to school'.. pengasuh anak-anak yang baru.. dak Nuha nak dapat adik baru..?---> yang ni kita K.I.V dulu.. hikhikhik..



19 comments:

ummuaidan said...

wah?dah nuha nak dpt adik..tak sabar nak dengar beritanie...hehe ..tahniah...

YanaUjang said...

kejap je kn nk msk thn baru...thn 2014 thn sengsara katanya..adoii...harap sgt bos cpt naikkan gaji..huhu

aizamia3 said...

ummuaidan:
K.I.V dulu berita tu.. belum ada tanda2 lagi.


YanaUjang:
Moga kita kuat mengharungi sepanjang perjalanan tahun 2014 nanti.

Daddy Ziyyad said...

Jgn KIV lama lama..:P

ArELeEz said...

pahit + manis + suka + duka = rencah kehidupan. ;)

:: Mrs.Eady :: said...

baru nak teruja ingt nuha nak ade adik :)

msredcheesecake said...

thansk to Allah for 2013... hopping to see ramadhan 2014

Rai Ourkizuna said...

tembamnya pipi dak nuha buat macam tu.. gigit boleh? hahaha..

Siti Asiah said...

Dah ade list utk tahun dpan ye...persiapan awal azam wajib ade...;)

amirah said...

hihi..ingat dak nuha dah nak dpt adik baru dah...hihi..

asyifa mustaffa said...

Pahit manis sepanjang tahun...biasa la tu...kehidupan...

Ingtkn Nuha nak dpt adik dah...cmne la rupanya Nuha jdi kkk ye...x sabar nak tgk...:-)

faraherda.razalan said...

Uish....bila dah start skool ni, mst parents sibuk je kan? Sy tak rs lagi kehangatannya sbb still tak anta aydin ke skool. Tgu dia 5 thn t. Tu pun tgh mencongak duit guna jari ni. Kena standby awal. Sobs...sobs...

Linz Shopee said...

Salam ukhwah...sempat berblog sementara rest..terlihat entry ni...haah betul juga minggu dpn dah masuk skolh...kejap je rasanya ...apa pun ... 2014 is coming ... kita tinggal kenangan 2013 pada last jumaat ini dengan penuh kegembiraan bersama keluarga tersayang... suka maca entry-entry yang membawa kepada kematangan ..

salam ukhwah semua yang ada kat sini...saya baru nak belajr2... nak entry-2 kepada ynag lebih baik..

Puan Kutu said...

sedar tak sedar nak masuk tahun baru dah..serius dak nuha nk dpt adik baru?Tahniah klu betul..:)

Pha Is said...

amboi.. pipi dia...

aTieYusof Family said...

Tak sedar adik nak sekolah dah kan..begitu pantas masa berlalu..
comell nya model samsung tu..ehehe

MamaHarriz said...

tembamnya mukaa dia comey heee

m.u.l.a.n said...

gerraamm pipi monggel tu.. moga iman terus kukuh, murah rezeki, happy & sihat semuanya di tahun2 mendatang..

t.a.t.a said...

sokong DZ! jangan KIV lama-lama. hahahah

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...