Followers Remaja Purba

Monday, December 9, 2013

Sesi gedik santai bersama keluarga..



  • Sejak hubby dah sibuk kat tempat baru ni, masa untuk gedik santai dengan anak-anak agak terhad..
  • Tapi bila ada peluang.. memang takkan kami lepaskan..

Menu pilihan.. ikut selera dak Kakak dengan dak Adik..


dalam mulut penuh dengan makanan.. nak senyum pun tak boleh..


masih sempat nak berposing lagi..


Alhamdulillah.. nampak je banyak tapi sebenarnya ngam-ngam untuk kami..


dak Kakak..


dak Adik.


Pinggan yang telah kemas tersusun selepas makan..
memudahkan pekerja kedai makan tu nak kemas..
Tak macam yang kat belakang dak Adik tu..




psstt: Apa-apapun.. rasa seronok bila tengok anak-anak gembira..

last psstt: Hari ni dan esok aku sibuk dengan bengkel kat office aku.. tapi perlahan-lahan aku cuba tinggalkan jejak..




8 comments:

Afasz said...

nampak wajah kegembiraan anak anak.. skali skala makan luar, diorg soronok

jemput singgah blog sy di

http://afasz.blogspot.com/

Afasz said...

wahhh. kite nye 1 je. :D

jemput singgah blog sy di

http://afasz.blogspot.com/

Eza Ridzwan said...

wahhhh...bes kannn dpt mkn dgn anak²...anak dara kami lg 2 minggu br blk mai cni...

norhidana miswan said...

perkh menyelerakan nengok sume menu tuh kak oi....

Aziela said...

Nampak happy jer kakak dengan adik. Geram betul tengok Nuha...eiiiiii.

amirah said...

bestnyaaa makanan2 ni...selera tengok dorang makan. kalau anak2 saya kan ai, sekejap jela diam nya...lepas tu meronta nak turun..

faraherda.razalan said...

Awak kata byk mcm tu? Kami yg 3 beranak ni pun, ngam2 gak. Hahahah! Memasing perut stokin. Elastik gituhhhh!

Hah! Baru dpt tgk pic dak adik pepenuh. Amboi! Dah bsrlah dak adik skg ni. Heheheheh....

Olololo, si nuha tu. Comelnya tgk dia....geramnya!

Pha Is said...

dak kakak asyik sepet je.. dak nuha asyik mata membolat je.. heheh

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...