Followers Remaja Purba

Wednesday, December 18, 2013

Siapa cakap berdua lebih baik..?



Bila dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha takde.. 
Nak update status pun takde idea..
Sunyi sepi tanpa gelak, tangis, jeritan dorang..



Kalau anak-anak ada mesti lagi happening time makan cenggini..




psstt: Hari ni mak budak akan ---> back to school.. membeli-belah barangan keperluan dak Kakak dengan dak Adik..




18 comments:

Dzureen Darwis said...

best nya back to school. dah lama x sekolah hahaha

ummuaidan said...

memang betul..tanpa mereka hidup memeang tidak meriah n berseri..:)

:: Mrs.Eady :: said...

betul..xde anak ni sunyiiii..

lizz said...

rindu anak2 yek...
dierang balik kampung ker...
tu lah yang best biler ader dierang ni memang riuh orang kata penyeri suasana...

Kakzakie said...

Betullah Aiza. Kalau makan berlima lagi sedap berbanding makan berdua sebab ada yg nak itu-ini. Apa lagi macam Nuha tu..

Kakak tengok makanan terhidang teringin pulak jadinya:)

Nurzakiah Hanum said...

saya2 hehe

Aziela said...

Err...akak ok jer kot...hehehehehe. Sebab dah biasa berjauhan agaknya...

Akak belum shopping brg sekolah lagi pun Ina....

Pha Is said...

erk..? igtkan berdua lebih baik.. hehe..

selamat bershopping...

Dr Singa said...

rindu le tuuuuuuuu

Al Kisah said...

biasa laa anak2 penyeri rumah tangga

eMMe said...

yea betul tu, sepi tanpa gelak tawa senda gurau tangis jeritan anak2 kan.. nak2 anak2 dah besar, pandai makan, pandai main n usi mak paknya... time nak beli barang skolah anak plak, lagi la mesti kecoh tu, hehehe...

asyifa mustaffa said...

Slamat berback to skol...kikiki

Kan...bila bebudak ada...gamat..! Kita plk haru jdinya...bila x ada..mmg sunyi...

faraherda.razalan said...

Betul-lah. Sy ni payah nak ber-sweet escape dgn suami sbb tak sampai ati tglkan anak. Mcm ne tu? Heheheheh~

Rai Ourkizuna said...

wahh.. meriahnya..

betul kak.. bila makan sedap.. teringat anak anak..

amirah said...

yela, kalau tak sepi je dunia kan ai..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Akak semalam keluar beli baju dan kasut sekolah budak2 bertiga ni Aiza.. betul lah bila tak de sunyi jer... anak2 akak pun di kg skrg..

Tihara said...

kekadang je berdua lebih baikk
tp ramai2 lebih meriah :)

norhidana miswan said...

betul tuh kak... bile ramai2 baru lah hapening

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...