Followers Remaja Purba

Tuesday, December 17, 2013

New Series.. The Blacklist at AXN Channel..



  • Series ni kalau nak tengok waktu dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha takde
  • Terdapatnya unsur-unsur ganas di situ.. sangat tak sesuai ditonton oleh dorang..




Raymond Reddington suspek berprofil tinggi yang paling dikehendaki..
Menyerah diri atas kepentingan 'win-win situation' bagi diri beliau dan pihak FBI..
Aku suka watak ni.. selamba dan bersahaja..


Beliau hanya mahu berurusan dengan Elizabeth Keen dalam menyelesaikan kes-kes berprofil tinggi..
Kenapa? Mengapa? Masih menjadi tanda-tanya..

Aku masih tertanya-tanya apa hubungan sebenar kedua-dua watak ni..
Anak dan ayah..?

Aku lagi suka kalau Donal Ressler ni couple dengan Elizabeth Keen tu..


 Tom Keen suami Elizabeth Keen..
Siapakah beliau sebenarnya..?


Antara teruja utama dalam series ni..




psstt: Musim kedua kena tunggu tahun depan..

last psstt: Semua gambar adalah dari en. google..




10 comments:

Rai Ourkizuna said...

saya pun suka menonton siri yang macam ni..

bujal X said...

tengah tunggu hannibal season 2~~

Eza Ridzwan said...

Red tu ayah si Keen...last 3 episod ade tunjok ayah angkat si Keen meninggal masa Red jumpa dia kat spital..shuben si Keen tu org jahat, rasanya laaa..hahahaha...x penah miss siri nie sbb suker giler tgk james spader blakon!

Nurzakiah Hanum said...

wow

Kesuma Angsana said...

mcm best aje ni !

faraherda.razalan said...

Sy jarang lyn AXN. Nmpk tak pembazirannya? Huhuhuhu...

Mcm best je ni...

msredcheesecake said...

terinagt zaman nancy drews dulu...rumah takde astro...

adrianna syaz said...

Sya suka tgk river cottage..eh tetba..hehe..nnti try tgk ceta ni la kak..hehe

MamaHarriz said...

takpenah tgk hihii

Pha Is said...

macam best je.. nnti nk try download la..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...