Followers Remaja Purba

Monday, December 16, 2013

Bila dak Kakak dengan dak Adik main kat luar rumah





dak Nuha lah peneman aku kat dalam rumah..
Terkedek-kedek ikut aku.. dari depan ke belakang.. begitulah sebaliknya..
Aku dok dalam bilik dia dok ketuk pintu nak masuk..






17 comments:

Kniedaz said...

alololo...comelnya dia..hehe..teman mama ye

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

❤Kamsiah❤ said...

nak tolong ibunya buat keje dlm rumah tu...

Acik Erna said...

comelnya gambar dia sengih ni

Acik Erna said...

comelnya gambar dia sengih ni

izzah said...

hehe..pndainya duk main ketuk2 pintu...sooo comel...

Ema Johari said...

eeeii,.geram nak cubit pipi dia

Rai Ourkizuna said...

kemain dia sengeh.. hehehe..

mas said...

alolooooo comeyynyer dia...

itu dia kasih saying seorang ibu pada anaknya. takala masuk ke tandas tak sampai seminit, dah ada yang ketuk pintu :)

the malay male said...

dah besar skit nnt confirm dia join main kat luar

Pha Is said...

nnti bila dak nuha dah cukup besar nk main kat luar, tinggal sorg2 balik la.. heheh

Dr Singa said...

Dak Nuha takut lah tuuu..

Hidayah said...

Makin comel la dia..... geram!

Liana Sulaiman said...

comel nye ...

MamaHarriz said...

comeinyeee nuhaaaaa

ummuaidan said...

comelnya dak nuha..ngekor ibu yer..:)

Aziela said...

Budak nie apasal comel sangat ekk? Rindunyaaaa nak peluk2 dia.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...