Followers Remaja Purba

Tuesday, December 31, 2013

Mari belajar bersama dak Nuha..





 senyum..


 Mana gigi..?


 Mana lidah..?


 Mana mata..?


 Mana rambut..?


 Mana pipi..?


 Mana hidung..?


Itu untuk alihkan perhatian dan Nuha dari mengacau aku main Candy Crush.. kehkehkeh..




psstt: Tengah upload gambar dak Nuha, dak Nuha datang sambil buat aksi yang sama seperti dalam gambar..

psstt lagi: Tiada gambar kenangan semasa Orientasi Darjah Satu dak Adik..

last psstt: Dak Nuha tak nangis masa kena cucuk tapi menangis sebab tak dapat bawak balik mainan kat PPUM semalam.. kehkehkeh..

 


17 comments:

Dzureen Darwis said...

Pandainyee Dak Nuha :)

t.a.t.a said...

Kak, tak ajar dia buat mulut?

Senyum... dia akan senyum.
Buat mulut! Dia akan muncung kan mulutnya. Buat ala² pouting la tu.


Hahahaha.

NM03 said...

hi menantu!

ZazaMyMoon said...

comellll.. pandai emaknya membuli anaknya dari mengacau main Cancy crush ;p

Nurzakiah Hanum said...

selamat tahun baru 2014
semoga semua impian tahun 2013 telah tercapai :)

Cik Puan Rara said...

amboi bijak nya! pandainya! hehehe

Happy New year 2014 sis!

Rai Ourkizuna said...

dak nuha.. gigit pipi boleh?

msredcheesecake said...

pandai nuha...test yg makbapak suka bagi kat toddler dia...hheee

amirah said...

hahaha...comeinyaaaa nuha...

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...

Comelnya dia

HeNRieTTa JoSe said...

Comelnye dia..amboi, alih perhatian dr candy crush yea...hehehe...cerdik mak dia...

Aziela said...

Mana pipi..? Meh sini pipi tu...Nyummm!

Siti Asiah said...

kasi can kat mama bg men candy crush yea...pandai dah nuha...;)

Gee Lion said...

alahai comelnyer dak Nuha ni.. <3

Abil Fikri Ahmad said...

Pandaiii...Uncle Abil mana? hahaha

ummuaidan said...

paNdai n comel tul aksinyA...

Pha Is said...

pandainyeer...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...