Followers Remaja Purba

Saturday, December 28, 2013

Kan best kalau dapat mandi hujan.. tapi..


  • Entry ni sepatutnya aku publish kelmarin tapi gara-gara line internet takde maka baru ni aku dapat siapkan dengan jayanya..
  • Dah buat report kat TM, dah buat troubleshooting.. rupa-rupanya memang ada masalah line internet area aku.. itupun petang tadi TM hantar mesej..
  • Apa-apun terima kasih pada TM.. kalau tak ok.. aku call lagi buat report lagi.. 

  • Khamis lepas.. sampai je aku kat rumah, hujan turun dengan lebatnya..
  • Dak Nuha duduk kat depan pintu rumah tengok hujan..
  • Bila tengok gelagat dak Nuha, tiba-tiba teringat nak picit tekan cik Nikon.. dah lama tak belek dia..
  • Ajak dak Nuha kat depan pagar rumah.. eeemm.. dia apalagi.. itu yang ditunggu..

 Ajak bergambar takmo dah.. inipun aku paksa..


 Kalau dia senyum.. habis sepet mata.. ---> anak babah..






 Aliran air dalam longkang.. macam dah lama je tak buat gotong-royong..


 Bilalah aku nak menanam semula pokok kat dalam pasu-pasu tu..


 Aku rasa kalau aku tarik dia kat tetengah hujan tu, mau taknak masuk dalam rumah..



Bila dah basah.. pandai pulak mintak bukakkan baju..




psstt: Sakit kepala.. migrain menyerang.. masa untuk rehatkan diri..



11 comments:

msredcheesecake said...

Comella nuha ni...pipi gebus hhee.... Jom main hujan...

Takde la gamba close up bby tu, malu nak dok dekat2 ngan ustaz tu...hheee

Gee Lion said...

comelnyer.. tapi main hujan, demam nnti Nuha oooiiii...

salam kenal ^^

m.u.l.a.n said...

alolooo dak comel tu pandai betol posing..

get well soon ya

izan mama mia said...

seronoknyer dia dapat main ngan air yer..comel je

ummuaidan said...

Comelnya dak nuha berjinak2 nak main hujan yer..
take a good rest okay ...

aTieYusof Family said...

Comelnya nuha..hihik..pandai posing.. bila hujan ni teringat zaman Kecil2 dl..suka sgt kmi mandi hujan..hehe

asyifa mustaffa said...

Geramnya tgk dia...! Comel jerrrr mkin lincah nmpknya....

Cho Zila said...

Dulu masa kecik kalu mak tiba2 bg main hujan mmg seronok giler.. tapi x ler demam pun...
Comeljer dia

Daddy Ziyyad said...

Nuha ni berapa umurnya?

Line Streamyx kat rumah mertua saya problem selalu...sebab kabel selalu kena curi !!

aizamia3 said...

Daddy Ziyyad:
dak Nuha dah setahun 8 bulan.. ;)

Puan Kutu said...

adoi dak nuha ni buat apa gaya pun comel..sy mmg suka budak montel cmni,klu dpt mmg kena gomol2..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...