Followers Remaja Purba

Wednesday, June 27, 2012

TNT - Today Not Tomorrow..


TNT ni adalah nama salah satu company di dalam bangunan tempat aku kerja --> tiada kena mengena dengan entry hari ni.. Jugak.. sila abaikan tajuk yang hanya sipi-sipi kena dengan entry hari ni.


44 hari dah selesai ---> dah boleh shopping sakan..

Cuti panjang belum selesai ---> kalau boleh nak 'cuti terus'..

Rutin harian tak pernah selesai ---> dari pagi sampai ke malam mengadap + mengurus dak Kakak, dak Adik dan dak Nuha..




psstt: Malam tadi dak Nuha ajak aku 'borak + chit chat' sampai dia khayal  dan terus tidur.. (yang sebenarnya aku tengok dan tegur sesekali sambil picit manja lappy)

psstt lagi: Bila dak Kakak dengan dak Adik dah ke sekolah, sunyi rumah.. aku pulak takde kawan 'gaduh'..

last psstt: Ok, stop dulu untuk memberi laluan lappy mendapatkan 'nyawa' yang hampir kehabisan..



25 comments:

kakcik said...

Cuti tahunan kakcik hanya tinggal 14 hari... Ish! kalau ada banyak lagi kan ke seronok? :(

Kakzakie said...

Itulah untungnya bila dapat baby - maternity leaves dua bulan. Kakak dah tak ada peluang lagilah...

~ yus ~ said...

bila dah lama cuti, rasa malas nak masuk kerja semula kan, nak cuti je...


saya hari2 di rumah, mmg dah seronok cuti2 di rumah je...hahaha.

Tp jangan kata takde kerja, banyak kerja2 kat rumah ni, tinggal pilih je bila dan ketika nak buat...huhu

IntaNBerliaN said...

best tu.. shopping sakan.. hihi

Kesuma Angsana said...

seronok cuti pjg2 ni... tahun depan apply lagi hehehe

Zie said...

mesti tak sabar nak kerja kan. Hehehe zie pun dah boring ni

pena rozie said...

tak tau la ade berape ari lagi cuti thnanan ni....

pok amai-amai said...

Sonok gak klu ada peluang duk umah mcm ni kan?

Anum said...

cuti anum pun dah tgl skit

:: Mrs.Eady :: said...

oh hoooo cuti saya ade 12 hari aje...

QueeN TerataI said...

TNT Express eh kak.. hehehe..

kan kalau cuti lma2 ni rasa nk cuti terus aje.. kelek anak je kat rumah.. syoknya...

L said...

huhu.. anak penyeri rumah..=D

Mrs Lurve said...

ish kalo kat tmpt sy TNT nie, maksudnya duk wat claim travelling ja hehehe

msredcheesecake said...

da habis da pantang... lega...hheee

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh dah selamat lepas tempoh berpantang yer kak..alhamdulillah tapi kesihatan tetap kena jaga jugak tau..bila dah cuti panjang memang akan rasa malas nk start keje kan..akak jgn buat statement nak berhenti keje plak ekk hehehe

Afasz said...

selmat bercuti... take care...

Azian Elias said...

bila dah bercuti panjang memang malas kann..

miloais milo said...

enjoy beb - sementara masih ada cuti ni
nanti dah start keja - teringin2 plak nak cuti kan????

Kancil 8349 said...

mereka penyeri kita

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

pantang 100 ari tau! hihihi

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mana best? keje ke duk rumah urus anak? hihi

Hidayah Bach said...

dah abis pantang...seronok la tue..

tapi part yang nak cuti terus tu mmg tak boleh tahan gelak..

kenkadang mmg jadi impian cuti terus tapi gaji nak jalan cam biasa..

;)

[PCL] said...

blogging xde pantag ea...!!

delarocha said...

mesti malas nak masuk keje nnt

kay_are said...

TNT bukan name bom ke? err.. waahh.. shopping sakan r pasni.. best2

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...