Followers Remaja Purba

Friday, June 29, 2012

Jemputan Kenduri Aqiqah dak Nuha


(Ini adalah entry Sticky Post.. untuk entry terkini sila scroll di bawah)..



Assalamualaikum,

Saya dan en. Suami amat berbesar hati menjemput Tuan/Puan ke Kenduri Aqiqah anak kami pada:

Tarikh: 8 Julai 2012 (Ahad)
Masa: Tengahari..

Tuan/puan bolehlah meninggalkan alamat emel tuan/puan diruangan komen atau menghubungi terus di talian: aizamia3@yahoo.com  <--- bagi memudahkan saya memberi petunjuk lokasi tepat teratak kami..


psstt: Mohon maaf kerana tidak dapat menyiarkan alamat dan no. telefon di sini atas sebab-sebab peribadi.. terasa macam artis pulak.. ;)

37 comments:

~ yus ~ said...

kalau area BP atau Johor, bolehlah pegi kot, aizamia di PJ ya? Huhu....mmg tak dapat lah.

Apa pun semoga majlis Aqiqah anaknya berjalan lancar...

Kakzakie said...

Kakak tunggu cerita ajelah sebab jauh benarlah dik..

Moga majlis berjalan lancar.

pok amai-amai said...

Suami sy keje la awak...huhuhuu! Klu tak, boleh kite berjumpe kan?

cinnamon.com said...

assalamualaikum..

mudah-mudahan semua berjln dgn lancar majlis tu nanti..

saya doakan yg baik2 utk anaknya ye..

Rai said...

boleh ke? hehehe..kalau tak jauh insya allah kami nak jugak memeriahkan suasana..

kesoma.rai@gmail.com

QueeN TerataI said...

kak Ai.. alamak terexcited plak nak dtg.. tpkan seganlah pulak.. hehehehe

aizamia3 said...

~ yus ~:
sekarang di Meru, Klang..
takpe, ai faham.. ;)
insyaAllah.. terima kasih..


Kakzakie:
takpe kak.. saya faham.. ;)
nanti saya update mengenai kenduri tu.. ;)

aizamia3 said...

pok amai-amai:
oh.. takpelah.. tapi teringin nak jumpa dak Aydin.. mungkin lain kali kita dapat jumpa.. ;)


cinnamon.com:
amin.. insyaAllah dan terima kasih.. ;)

aizamia3 said...

Rai:
ish.. ai dah jemput, datanglah.. ;)
nanti ai emel maklumat lengkap ye.. ;)


QueeN TerataI:
dah banyak kali kata nak datang.. insyaAllah nanti kita tengok live dak Ammar and Ammar kita tu ek.. ;)

QueeN TerataI said...

Queen sdah check email.. sonang jo nak cari tue.. hehehe insyaAllah smp yer.. apa jadilah agaknya kalau dak ammar bertemu dak ammar.. tp rasanya Queen smp lewat sikitlah.. kalau dtg betul2 pd masanya.. confrim ramai org.. hehehe :)

Zie said...

sempga majlis berjaln lncar... ank zie dah buat haritu... aqiqah.. tumpng kenduri org jer

~Sweet Honesty~ said...

jauhnye kak nk ke sana..kalo dekat insyaallah akn pegi..

Cik Ummi said...

uik??
8 julai..

hohoho..
hari last ai cuti nnt..
time tu ontheway balik muar dari soromban..
hurm...
umah akk kat mane actually eh?huhu

Eera Shera said...

masa ni sy baru nk tolak balik dari tganu hehe..moga kenduri bejalan dgn lancar amin ;)

Namee Roslan said...

jauh tapi apa2 pun saya doakan semua berjalan lancar ya :)

Kancil 8349 said...

ndak dapat datang ...kena naik belon kalau macam tu..apapun doakan yang terbaik je

Kesuma Angsana said...

ada something on 8 Jul tu.. apapun moga semua berjalan lancar ye

gadisBunga™ said...

semoga selamat semuanya. saya dah kat JB time tu.. :)

miloais milo said...

moga berjalan lancar ye majlis tu nanti...

Deq's Qienz said...

salam kenal sy singgah dr blog kancil..hihii ;)

kay_are said...

7 hb tu dah ade kenduri kawan kat area perak.. macam tak dapat pergi je kak.. hmm..

Afasz said...

moga semua berjalan lancar :)

masyiFadz said...

sggh sini keyh...t jemput2 lah singgh kt tmpt sy key

LiYa HaNiF :: said...

kak Ai .. kat area mana .. kalau dekat y not.. leh le jumpa2kan.. tp cam segan lak.. liya kat klang..

liyahanif@gmail.com

aizamia3 said...

Terima kasih pada semua yang bagi maklum balas.. kepada yang sudi nak hadir tu, plz check ur emel.. ;)

[PCL] said...

nie email sy : nazli.angkasa@gmail.com...INSYAALLAH.

msredcheesecake said...

alamak, segan pulak... pepe pun muga semuanya berjalan lancar..

Munnafendy said...

akakkkkk...8 julai sy tgh berhanimun.......xdpt gomol2 dak nuha :(

Hidayah Bach said...

wahhh...sangat baik jemput kenkawan blogger.. :D

moga majlis berjalan lancar , aamiin.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alahai jauhla dear..semoga berjalan lancar majlisnya nnt..tepek gambar tau nnt =)

makchaq said...

Terima kasih jemput, tapi makchaq tak dapat pi,
da lunch date dengan kawan2 pulak...dah janji lama..

Abil Fikri Ahmad said...

Salam saya memang tak dapat hadir ler but doa sy n isteri di sini semoga majlis di berkati Allah..aminn

aizamia3 said...

wsalam..
terima kasih kepada semua yang mendoakan.. insyaAllah moga majlis tu nanti berjalan dengan lancar..

ariana said...

Semoga majlis berjalan lancar..doa je lah mengiringi..jauh dik..:)

Kamsiah said...

sayangnya...pagi terpaksa ke sekolah..sign buku laporan anak...pas tu ada kenduri kawen umah sedara plak...

Iffah Afeefah said...

erxde ksmpatan la kak

slamat sumenye ye

kinna said...

insyaAllah kalo ade kesempatan kita pegi...

kinna_82@yahoo.co.uk

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...