Followers Remaja Purba

Monday, June 11, 2012

Asyik tukar tajuk tak tahu nak letak tajuk apa sudahnya..


  • Cuti sekolah dah habis..
  • 44 hari pun sudah..
  • Masuk kerja je belum..
  • Cuti panjang ni jadi surirumah takde tangga sepenuh masa..
  • Rutin harian masih tak berubah buat masa ni..
  • Jadual hari ni tak habis lagi, dah fikir esok nak buat apa..



psstt: Sunyi je rumah.. tapi.. bila dak Kakak dengan dak Adik ada macam Tom and Jerry..

psstt lagi: Ramai kata aku dah kurus.. tapi hubby cakap 'Mata dorang ni rabun agaknya..'

last psstt: Mengantuk tak cukup tidur.. nak rehatkan diri kejap..

29 comments:

kakcik said...

Selalunya bila dalam pantang, badan kita akan kurus tapi nak mengekalkan 'kekurusan' itu agak payah - bagi kakciklah. :)

kay_are said...

statement si suami tu memang saje nak bagi makan dalam.. =P budak2 tu sekolah dah ke? dah g dah setia city mall tu.. banyak lagi kedai tak bukak.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kurus la ur hubby selalu jumpa dia x prsn la tue ngeeee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. cian nye die.. kebosanan melanda sanubari ek.. haha

khaifaiz said...

rehat2 kak kat rumah... nti dah keja tak sempat nak rehat

QueeN TerataI said...

selamat berehat.. :)

pok amai-amai said...

Smpi hati betul hubby awak ckp mcm tu. Heheheheheh....

gadisBunga said...

akhirnya ada jugak tajuk dia. :D

hai...

aanie said...

awk pantang bape hari?
lepas pantang mmg kurus kan? best.....

salam kenal....")

Deru Ombak said...

Salam..

Selagi Ada cuti tu eloklah rehat sepenuhnya. :)

SumeSakan said...

Wahhhh jeles nih...lusa da nak start kerja..klu dak leh join tidoq ag..huhuhu

Kakzakie said...

Seronoknya maternity leaves masih lama lagi nak habis. Sementara masih becuti banyak benda boleh buat. Anak-anak yg paling seronok sebab balik sekolah dah ada makanan tersedia yg ibu sendiri masak...

Rai said...

haha..sabar je la..kalau saya dah muncung panjang sedepa kalau suami kata mcm tu..

IntaNBerliaN said...

hubby ckp gitu sbb hubby awk selalu tgk.. tu yg xperasan.. org yg jarang2 tg, mesti perasan perubhn :-)

nur anis said...

hehe..suami akak nak suruh kurus lagi kot tu..

Kancil 8349 said...

banyak idea tu...sampai tajuk ndak terfikir...hehehe

makchaq said...

Hubby selalu tengok.. memang tak perasan. ke jelous..

sekejap je nanti dah habis cuti... sedih bila kena tinggal baby..

Zul Fattah said...

apa r.. kurus la ok.. tapi si suami tu..? dlm makna dia.. huhu

~ yus ~ said...

hubby tu jeles kot...hihihi.

yus biasa lepas pantang mmg orang cakap kurus, tp tunggulah tiga empat bulan lepas tu, naik semula...huhuhuhu

eira eixora said...

mungkin hubby menyakat agaknya =P

Citarasa Rinduan said...

assalam..

salam ziarah, terima kasih sebab singgah blog ayu

wahhhhhhhhhhhh..
geng2 ayu pun ada disini...

PS; moga selamat semuanya dan dipermudahkan

Gen2Merah said...

hehehehe.. nice.. banyak2 kan berehat ya kak..

ariana said...

hehe..somi gurau je tak..atau pun nk naikkan semangat supaya diet..nnti terkejut dia kan..apapun yg penting encik somi tetap sayang...take care ye..rest secukupnya..

Noraim said...

akak online jela 24/7 lps ni. heehe.

Afasz said...

bosan bila anak2 tkde ek...bila ada bisng bergaduh pulak

Munnafendy said...

hihi hubby melawak ja tu :p

eLL said...

takpe, janji mak vogue. haha.

Tinta Lana said...

"mata diorg rabun agaknya?"

apakah? hahahaha, hubby jelez kot..mummy yg branak, hubby yg nek bdn,eceh,pndai lak daku bt kesimpulan,ehehehe.

#taktau nk ltk tjuk pun, menjadi gak tjuk ni kak..panjang jadinya,ehehehe >_<

Hidayah Bach said...

hehehe..
macam tom and jerry..?

hoho...terbayang keadaan rumah yang bersepah ..haha..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...