Followers Remaja Purba

Saturday, June 23, 2012

Berehat di hujung minggu..


Hari ni dan esok tiada 'menu istimewa' untuk dihidangkan..

Malam ni..
Ada Kem Bestari Solat untuk anak-anak TDBi.. aku join dengan akak-akak lorong rumah aku ni untuk sharing hidangan malam nanti.. Bagus jugak ada program ni, kalau tak, anak-anak dok leka mandi peluh main sesaje..


Esok pulak..
Akan pergi kenduri kahwin di area Jelatek, K.L.. Ni kalau tak silap akuler sebab mana ntah aku letak kad jemputannya.. tapi takpe sebab dari TDBi ni akan konvoi ke sana..

Malam esok..
Sesi 'berkampung' kat rumah aku untuk kenduri dak Nuha nanti..




psstt: Tajuk entry memang tiada kena mengena dengan entry..

psstt lagi: Kat sini kejap panas kejap mendung disertai bunyi dilangit.. Kalau hujan syukur.. sebab dah beberapa hari tak hujan.. sekurang-kurangnya kurang sikit jerebu ni..

last psstt: Hubby outstation.. rumah ---> P.J ---> Johor Bahru ---> P.J ---> Kota Bharu --> dan insyaAllah awal pagi nanti baru sampai dari Kota Bharu <--- 3 hari dak Kakak, dak Adik dan dak Nuha tak hadap muka babah dorang..


12 comments:

ieda said...

akk santai2 aje kat rumah nie .. x kemana2 punn huhuhu

Daddy Ziyyad said...

mesti anak anak rindu kat ayahnya kan..takpelah, habis outstation nanti bawa anak anak pula ber-outstation sama sama :)

Kesuma Angsana said...

biasalah sayangkan isteri tinggal2kan hehehe... saya sama sibuknyer baik weekday or weekend... sibuk n penat!

Azian Elias said...

salam kenal. sibuk nampaknya ye..

Tinta Lana said...

Salam kak :)

Sibuk sungguh nampaknya..salah tajuk sangat dah ni,ehehehe.

Pengorbanan ayah utk anak2nya..fuhh..3hri tak tgk ayah..sian ank2..huhuh

Teringat zaman kanak2 dulu, tak jumpa abah shari, asa dah cacing kepanasan (-_-) hehehe

anisalya said...

tiap2 hari waktu bersantai dgn anak2. hehehe... budak2 ni jmp abahnyua sebulan sekali je.

Namee Roslan said...

akak rehat je ok.. tengok baby! :))

ct rahani said...

sini pun panas terik.. klu hujan besh jugak ari2 minggu ni.. sejuk sket klu tido.. hehe..

delarocha said...

nampak mcm sibuk jee

L said...

dekat sp ni pun lama xujan.. adoi..

eLL said...

haha, dak nuha takleh nak gedik manja lagi. muhahaha.

kat kawasan rumah saya hujan sabtu dan ahad, bestnya dua hari tidur pulas. hehe

kay_are said...

bz betul.. banyak nye aktiviti.. tak de r boring time weekend nanti kan

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...