Followers Remaja Purba

Friday, September 9, 2011

Minggu Depan UPSR

Khas buat mereka yang akan menduduki peperiksaan UPSR minggu depan..
‘Moga berjaya hendakNYA.. dan jawablah dengan tenang bukan kelam-kabut nak cepat..’



Minggu depan aku rileks banyak bukan sikit, takdelah balik kerja terkejar-kejar nak ambil anak-anak..


Dak Kakak..?
Hari ni ada jamuan raya kat sekolah.. Semua pakai baju raya.. macam-macam gaya, warna, bentuk yang boleh dilihat.. Aku baru bercadang nak upload gambar tapi tertinggal pulak kat rumah.. Alahai..

Dak Adik..?
Kasut dia tertinggal kat rumah pagi tadi, aduh.. mengah aku mendukungnya..

Hubby..?
Alhamdulillah dah dapat kentang goreng yang dia mintak sejak Rabu lepas.. Kebetulan baru semalam stok tu ada kat kedai kat rumah..

Aku..?
Hari ni last day berkursus.. Meja kerja pun nak dengan tak je aku pandang ni..



psstt: Esok ada jamuan raya, lusa ada kenduri kahwin… bila masa aku nak rehat..?

28 comments:

Kakzakie Purvit said...

Rehat masa tidur kalau musim raya buat org macam kita nie kan....

aizamia3 said...

Kakzakie:
rasa nak tidur je kak.. penat.. nak pulak sekarang saya rasa cepat mengah..

bujal X said...

saya tak studi apa2 lagi~keh keh~

Unknown said...

betul tu.. tidur jela masa rehat yg ada. oleh itu waktu tdur kenalah cukup k!

abghani said...

musim raya mmg sibuk..kecuali kita tk campur masyarakat.

sailaaf said...

kak, hari ni bfast apa lak? hehe. smlm sy da bantai nasik lemak kerang juger...hehehe

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

faraherda.razalan said...

Rehat jugak kot. Rehat dr memasak kat umah. Heheheheh!

Ye ke?

Anum said...

kena cari time nak rest nie

aizamia3 said...

bujal:
kehkehkeh..

aizamia3 said...

Queen TerataI:
hari-hari rasa tak cukup tidur.. :(

aizamia3 said...

abghani:
betul tu..
tak campur masyarakat.. hurm.. mau kena bebel dengan en. suami.. hahaha..

aizamia3 said...

sukasuki:
masih makan nasi lemak tapi nasi lemak biasa je.. ;)

aizamia3 said...

Wanita2u:

;)

aizamia3 said...

Mommy Fara:
dapat rehat masak.. hikhikhik.. tapi ai tak masak pun.. tak boleh bau orang menumis..

aizamia3 said...

Anum:
hujung minggu je Anum.. itupun kalau bernasib baik..

mrs kayrul said...

macam tue la bila hidup berkeluarga..masa rehat memang terhad..time tido je la masa rehat....hehehhe

NM02 said...

gud luck utk anak2 yang nak amek upsr nnt

Unknown said...

rehat la selalu.....hehehe

pergi kejap dah la kenduri tu...tunjuk muka

Ce'gu JAERA said...

ehehehe.. setiap orang ada jadual bz nya... saya pun kdg2 terkejar2 juga sana sini... pa lagi seorang ibu bekerjaya macam aizamia ni...

all the best ye...

ainhany said...

aiza,

selamat berhujung minggu...
segalanya pasti beres,....dan boleh pi raya pasni...kan adik2 kan

Selamat ari raya.
maaf zahir bathin

Kancil 8349 said...

minggu depan guru semua rasa gementar...bimbang sal anak murid,..haha..lebih dari murid plak

Namee Roslan said...

good luck untuk semua yg bakal mengambil UPSR. buat elok2 jgn jadi macam saya :)

Dr K said...

teringat dulu saya nak ambil UPSR, memang main aja keja nya, tak stadi langsung! haha

syuxer said...

minggu yang memenatkan..malam karang tuh kena tido awal hehe..kasi stamina up balik hehe

uncle gedek said...

rehat boleh tanggoh....

yang penting 'kita enjoy!'

Kancil 8349 said...

hehehe....buat2 masa rehat sendiri...ndak semua benda kita kena buat sebab kita ada tahap tersendiri...bila diluar kemampuan kita...kita mudah sakit...

PinKy MoMMa said...

padat tul xtvt larlingku nih..tak mo aktif sgt eh..banyakkan berehat..tapi tu la raya kan..aih bz sokmo!

jg diri yer..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...