Followers Remaja Purba

Thursday, September 29, 2011

Jom tambah follower


Dah lama tak join mana-mana segmen.. Kali ni nak join segmen dak Lulu ni.. Korang yang nak join mailer bawak hamster korang kat SINI..

Walaupun followers aku tak ramai macam dak Lulu ni tapi bila dapat join segmen macam ni.. dapat menambah lagi kenalan yang sedia ada.. ;)

Kepada yang baru nak jenguk singgah blog aku.. mai jangan segan jangan malu.. walaupun baru je habis Raya dan kuih raya pun dah habis aku transfer ke rumah pengasuh anak-anak tapi takkan aku nak halang tetamu yang nak datang ke 'rumah' aku kan.. ;)



psstt: Opss.. terpanjang sudah..

17 comments:

bujal X said...

saya segan nak cari follower~keh keh~

Gen2Merah said...

Salam berkunjung dari segmen Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

kak aizamia pun jon juga ye.. yeaahhh...

Ikhlas

~Gen2Merah~

http://gen2merah.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-caldina-jom-tambah-follower.html

aizamia3 said...

bujal:
hikhikhik.. bujal yang kelakar..

aizamia3 said...

Gen2Merah:
nak memeriahkan suasana.. ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck sis.. hope makin bertambah followers tu kn :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina pun segan, sebab ko rasa sendiri blog cik ina tu best ke? kalau ko cakap best baru cik ina cari follower.kah kah kah

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen cik LULU..
nice blog..hehe..suke3 !
btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

Diera Tekikushika said...

dtg dr segmen lulu caldina. jom g blog saya meh =)

Azura said...

kisah klasik azura singgah dr segmen lulu :)

Nazirah said...

follow cini..hai

NasZ said...

singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

Jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

Siti Asiah said...

salam kenal...
singgah & folo dr segmen LULU...:)

aizamia3 said...

to ALL:
terima kasih sudi singgah kat sini.. akan ku cuba membalas kunjungan.. ;)

Marina said...

marina jalan2 sini dari segmen lulu :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

Ana Adni Collection said...

Hai... salam singgah blog dari segmen lulu pages... nice blog n i dah follow... hope u do the same to my blog...

ana-adni-collection.blogspot.com

http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

tq dear...

zareliqa afiqa said...

Datang merangkak dari segmen lulu^^
Sory lambat serbu.huhu=.=
Salam kenal yea :D
Jemput singgah,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...