Followers Remaja Purba

Tuesday, September 27, 2011

Maafkan aku.. I’m Sorry..

Sepatutnya banyak gambar aku dah upload kat sini sejak beberapa hari sebelum raya hari tu. Tapi akibat L.U.P.A walaupun aku dah letak post it pad kat hp tapi tetap boleh lupa.. Bila ingat.. ‘ah.. nantilah aku amik masukkan dalam beg..’ Itu memang salah sendirilah.. Bila time ingat taknak buat.. sudahnya banyak gambar tak dimasukkan lagi.. Agaknya nak tunggu Streamyx masuk kat rumah baru nak buat agaknya. Ntahlah..


Dipendekkan cerita.. masih belum ada tanda-tanda Streamyx nak datang rumah.. Aku dah pesan kat orang TM, kalau nak datang, kena cepat sebab sementara hubby ada kat rumah, nanti bila hubby dah kerja balik, susahlah.. bab nak cuti yang aku lomah.. Cuti dahlah tak berapa nak ada..


Dipendekkan lagi entry ni, aku dah takde idea.. hikhikhik.. Kesian kat korang.. masuk sini dengan harapan adalah cerita hangat tapi.. apapun aku tetap hargai sokongan korang terhadap blog ni.. sayang korang ketat-ketat..




psstt: Berbunga harapan dengan Belanjawan 2012 yang semakin hampir..

22 comments:

Anum said...

boleh la layan ceta2 simple nie
lambatnya org streamyx dtg..?

Mommy Fara said...

Ala...lupa lagi?

Sy dah email psl Cocoa Tree tu!

=D

QueeN TerataI said...

semakin lupa ye... xpe2 i faham.. xde picture pun tetap baca.. :)

aizamia3 said...

Anum:

Minggu lepas orang TM cakap dalam masa seminggu.. jenuh nak tunggu..

aizamia3 said...

Mommy Fara:

memula nak mintak maaf.. sebab semua emel dalam Yahoo ai dah delete.. habis kosong.. penat delete satu-satu.. ai delete semua..

psstt: boleh emel lagi sekali.. huhuhu..

aizamia3 said...

QueeN TerataI:

terima kasih.. tq tq.. ;)

Cik Ina Do Do Cheng said...

dorang tu memang sengal, hari tu kawan cik ina pun bising, time dia cuti tak nak datang, time keja plak datang. dorang busy kot.

MARIA LIZA said...

Jom STREAMYX...Ha kan senang..Tapi diorg ni bab nak dtg umah memang lembab...

ayin said...

hehehhe sayang awak jugakkk ketat2

Niena Pengembara Ilahi said...

mtak2 ada khabar gembira buat kta :D

aizamia3 said...

Cik Ina Do do Cheng:

hari tu orang TM tu cakap bergantung pada technician.. moga-moga cepatlah settle.. ;)

aizamia3 said...

MARIA LIZA:

pasni bolehler curik masa online memalam.. hahaha..

aizamia3 said...

ayin:

teirma kasih.. tq tq ;)

kinna said...

sy haritu pon lmbt gak derang pasang...dkt sebulan lebih (ke dh masuk dua bulan) baru dpt tenet...

tp once dh dpt tu, lajuuuuuu...best sgt (broadband lembab, streamyx sgt laju)

Nini Hartini said...

tini rasa mcm akk susah nk post entry bergambar. hehehe

Syazwan Che Deraman said...

tak lama lagi.
datang la orang stimik tu.
sabar ye.

miloais said...

sarapan pagi ngan semut ke aiza???
ekekekeke....

nok... bab lupa ni memang kekadang rasa menyirap jua... nak plak kalo dah banyak kali lupa...

~ yus ~ said...

berbunga ada bonus ke untuk bajet 2012 tu...hehe

abghani said...

rasanya org tm tk dtg umah...modem streamyx di poskan dan kita kena set sendiri...nie pengalaman akulah

sahromnasrudin said...

sy rasa citer nie dah hangat dah.....

rATu kEBaYA said...

masa saya pasang stemyx dulu saya buat online.. tak sampai 1 wk org tu dah pasang line..

aizamia3 said...

Buat semua:

Alhamdulillah.. selamat dah pasang Streamyx kat rumah.. puasnya hati.. ;)

hujung minggu ni ai nak cuba sepuas hati.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...