Followers Remaja Purba

Thursday, September 1, 2011

Birthday MQA

Kisah 3 hari sebelum raya..


27 Ogos 2011 (Sabtu)

Sepatutnya Ahad malam aku nak celebrate birthday dak adik tapi hubby minta buat awal sehari.. Lepas berbuka baru dimulakan acara potong kek..





Adik yang malu-malu..


Ibu dan babah doakan adik sentiasa dilindungi, dirahmati dan diberkatiNYA serta dilimpahkan kesihatan yang baik agar dapat jaga ibu dan babah nanti.. amin..



psstt: Bulan depan turn dak kakak pulak.. dak kakak siap dah pilih nak bentuk yang macam mana keknya nanti..

14 comments:

アヌム ちゃん said...

wah sedapnye kek.tiba rasa nak makan kek tengah malam.isk2.hepi besdeyyyy dak adik~~

aizamia3 said...

frometoyou:

;)
terima kasih..
masa celebrate ni pun kebetulan tak ramai pulak anak-anak jiran yang join..

ayin said...

Happy birthday Dak Adik.. peluk cium dr aunti sini hehehehe

Wuming said...

Happy Birthday...

Cik Ina Do do Cheng said...

raya raya tengok kek sedap gak. ai selamat hari raya Aidil fitri semoga happpy ngan family tercinta ye.Mana satu adik ni, semua tersenyum manis je.

Namee Roslan said...

bestnya jadi anak akak. hehe, dapat celeb birthday :D saya takde pun/ wuuuu

Sunah Sakura said...

comeynye adik~ hepi belated birthday! hehehe

hanez said...

salam, selmt hari raya..

aizamia3 said...

ayin:
terima kasih.. ;)

aizamia3 said...

Wuming:
terima kasih.. ;)

aizamia3 said...

Cik Ina Do do Cheng:
yang no. 2 dari kiri berbaju putih itulah dak Adik.. ;)

aizamia3 said...

Namee Roslan:
sekarang turn anak-anak pulak.. dulu tak merasa.. ;)

aizamia3 said...

Sunah Sakura:
tq tq..

aizamia3 said...

hanez:
selamat hari raya..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...