Followers Remaja Purba

Thursday, September 22, 2011

Gedik kau ye..

Alhamdulillah pagi tadi aku dah dapatkan surat pengesahan dari doctor bagi pengecualian menghadiri program team building tempat kerja aku.. Tengok aktiviti dia menarik tapi keadaan tidak mengizinkan untuk aku turut serta. Tapi bagus jugak, takdelah aktiviti mingguan aku terganggu dan anak-anak kena tidur rumah nenek dorang. Aku pun tak pening nak tinggalkan dorang.

Tengahari tadi aku ajak hubby makan kat Restoran Mek kat TDH, teringin punya pasaller ni.. dan Alhamdulillah sehingga entry ni dipublish perut aku masih memberi kerjasama yang baik pada tekakku..

Memandangkan 143 hubby lama lagi kat ‘ICU’.. baru nak gedik-gedik dengan hubby.. bos tempat kerja dia call, esok boleh guna kenderaan lain buat sementara. Takpelah bang.. Kerja lagi penting dari layan gedik manjaku ini..

Sejak aku dah pandai guna online bagai ni (maklumler dah purba).. Aku berjaya menyelamatkan lemak-lemak di badanku dari perlu berjalan untuk membuat segala macam pembayaran di bank.. Senang, mudah, cepat..

Ok, korang.. aku dah tak larat nak merepek bagai kat sini.. Aku nak jenguk jengah kat blog korang pulak.. ;)



psstt: Nak makan buah langsat.. rasa macam ternampak-nampak kat Pekan Meru tadi..

29 comments:

Anum said...

hehehe
selamat kan

Fitri Senin said...

gedix dengan hubby xpe...wajib gedix gedix kan..??

Kakzakie said...

Macam ada yg merengek-rengak nakkan benda-benda baru utk dimakan. Hm... tanda-tanda nak tambah ahli keluarga baru kot...:)

Namee Roslan said...

hhhihih! bukan gedik. manja je :D hehe, tp kadang2 duk depan pc lama pun sakit badan jugak. esok sy nk start jog!

afifahpah said...

hahaha.khelasss kakk...dah up skrg. bukan purba lagi ke?hahaha...

Rozita said...

akak suka manja2 gitu.. hehe...

bujal X said...

team bulidng banyak aktiviti out door~tak best betul~keh keh~~

aizamia3 said...

Anum:
hikhikhik.. ;)

aizamia3 said...

Fitri Senin:

gedik kali ni gedik luarbiasa.. hikhikhik.. ;)

aizamia3 said...

Kakzakie:
Alhamdulillah kak.. sedang mengalaminya..

aizamia3 said...

Namee Roslan:
bila terlampau lama hadap pc.. nak muntah dah rasanya..

jogging.. elok tu.. sihat badan.. takdelah cepat letih.. ;)

aizamia3 said...

afifahpah:
hahaha.. memang kelasss.. purba tu takleh hilanglah dik.. ;)

ORLANDO AHMAD said...

duk klang ke?

MARIA LIZA said...

amboi bestnya takyah pegi...

aizamia3 said...

Rozita:
kalau dilayan Alhamdulillah..

aizamia3 said...

bujal:
ramai yang tak suka tapi hanya mereka yang betul2 ada masalah kesihatan je yang tak perlu hadir.. itu je yang best.. kalau kena hadir ianya akan jadi sebaliknya..

aizamia3 said...

ORLANDO AHMAD:
a'ah.. area Meru..

aizamia3 said...

MARIA LIZA:
hikhikhik.. betul-betul senang sekarang.. ;)

Munna said...

alah kak,..kekadang manjakan diri mgedik dgn hubby ape slhnya kan?hoho

mamaNoriz said...

time ni mmg masa nak manja kan tekak dan menternak lemak...

hehehehe

ayin said...

sesekali sekali tergedik-gedik mmg seronok, macam pengantin baru rasanya...

Mommy Fara said...

Restoran Mek tu depan masjid kan? Dulu ms preggy, pas cek up kat klinik MMJ mst singgah situ. Hehehehe!

Teenager Housemaid said...

akak!
rinduuu kt akak! kekekeeke...
lama da tak jenguk sini..
bukan setakat blog ni aje..blog sendiri pun da berhabuk..kekeke

azam said...

gedik yang baik ok je....

hehehe

Gen2Merah said...

ehehe.. bila segalanya bole online, penyakit pun datang... malas, berlemak, sakit belakang... ehehe

Prince Halilintar said...

tapi jgn ternak lemak byk2 sgt..xelok tuk kesihatan...hehe

rATu kEBaYA said...

DAH LAMA X MKN LANGSAT... TERINGIN JUGA NI

Cik Ina Do Do Cheng said...

ko duk area meru ke?keja kat spital ke? saja gedik nak tahu boleh ke?

Saiazuan said...

hoho aku ni leh dok dpn pc lbh 4 jam! giler an..haha

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...