Followers Remaja Purba

Thursday, September 29, 2011

Stuck di Plaza Tol Setia Alam

Rutin macam biasa..

Kalau ikutkan pukul 7 dah sampai kat rumah dah.. tapi lepas susur Setia Alam sampai je kat Plaza Tol Setia Alam kereta meragam.. Aku risau takut breakdown terus kat lorong SMARTTAG tu..

Nasib baik kereta masih boleh jalan.. lepas tol terus cari parking dan buat panggilan.. Hubby minta dak Along tolong check kereta..

Agak lama aku tunggu kat situ.. Kesian kat dak Kakak dengan dak Adik.. Aku pulak dah memang dah tak selesa.. penat + sakit badan..

Akhirnya dak Along sampai, lepas check kereta.. dia follow kitorang balik.. Alhamdulillah selamat sampai rumah..

Serius.. masa menaip ni aku dah memang tak larat.. dengan batuk tak henti-henti.. aduh.. spoil my mood betuller..


Ok korang, persediaan awal.. esok confirm.. kalau tak dapat pergi klinik dapatkan MC, aku cuti je.. selain aku.. kereta pun turut nak check dek doctor Along.. Hubby pun tak bagi aku pergi kerja esok, takut kereta terus down kat NKVE tu..





psstt: bersiaran secara langsung dari dalam bilik aku..

11 comments:

anismelon said...

penat penat sakit sakit pun leh berentry lg akak nie..haish..

aizamia3 said...

anismelon:
try cuba test guna streamyx.. hikhikhik.. boleh tahan laju gak..

Saiazuan said...

g rehat tu.. jgn nk blog sgt.. ish..

siti kektus said...

ke, nmpak blog terus tak rsa letihnya kak. hehehe ;)

Mommy Fara said...

Semoga lekas sembuh. Awak kena berehat panjang nie.

MamaEma said...

memang takut bila kereta rosak di tengah2 jalan...

Oh Oeya said...

ade gak siaran langsung tu hihi..

Munna said...

ey xsukanya kalau kete meragam masa tgh drive...nasib baik kat tol ade gk tmpt nk bnti kan..kalau tepi hgway tkut gk

fazrulnoor said...

sian gak..penat punye..ok rehat

Namee Roslan said...

akak banyakkan rehat ye kak tidur lah kalau boleh. dan jangan buat keja berat sgt.

aizamia3 said...

kepada semua:
terima kasih atas sokongan.. lepas ni offline.. tidur balik.. kepala dah weng..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...