Followers Remaja Purba

Monday, October 29, 2012

Dak Nuha dah ada saingan..?


  •  Alhamdulillah..
  • Semua urusan berkaitan 'my new baby' yang belum ada nama ni berjalan seperti yang dirancang.. 'My new baby' keluar sehari sebelum Aidiladha.. Punyalah berdebar-debar + excited sebab hubby yang uruskan pengeluarannya..
  • Kenapa B bukan W..? Kalau ambil B nampak muda sikit.. sesuailer dengan aku 'remaja purba'.. Kalau ambil W, cepat sangat tuanya..
  • Buat pertama kali, aku siap buka buku nak mahirkan diri dengan segala macam fungsi kat dalamnya..
  • Macam mana pun aku lebih memerlukan awek hubby dari 'my new baby' yang belum ada nama tu.. Kena tunggu doctor peribadi dia balik dari Terengganu dulu..
  •  Buat pertama kalinya, aku perkenalkan kepada korang 'my new baby' yang belum ada nama ni..

Ini je yang mampu aku 'tangkap' sebab tak muat nak masukkan dalam 3310-i aku yang tak besar mana tu.. hikhikhik..



psstt: Nantikan kisah perjalanan berhari raya bersama 'my new baby' belum ada nama tu..

psstt lagi: Aku tak boleh nak agresif + lasak buat sementara.. pinggang aku 'cedera' balik.. malam tadi baru berurut.. segala pergerakan jadi terbatas dibuatnya..

last psstt: Seronok dalam sakit.. :(



14 comments:

yusnzie said...

huhuhu....mana aci no plat jew

:: Mrs.Eady :: said...

semoga cepat sembuh!

Daddy Ziyyad said...

Ooooo..plet Selangor sekarang BLW....kalau Wilayah, mmg cepat gila...;)

makchaq said...

Betui pun tekaan makchaq... dapat kete baru...

faraherda.razalan said...

Heheheheheh......nuha ada kwn la!!!! Heee!

pha is said...

pergh.. baby baru.. hahaha.. apesal berkilat semacam je baby nih.. hahaha

kay_are said...

num plat je? ingat kan baby baru dalam perut tadi.. huu

misz uzmy said...

Haah kalau plat W cepat sgt tua.. Skrg je dh wxk xsilap laa..

Afasz said...

moga cpt sembuh ye

kinna said...

fuiyoooo...kalau nuha ada saingan, i pon terpaksala beri saingan kat naufal jugak...tunggu baby baru i tak lama lg...hehe

Asyifa Mustaffa said...

Ayooooo....manyak jeles la Nuha lpas nie.....
3310 jenama apa yg ada camera nie??? Adoiiiii laaaa..... Bgi tangkap penuh la....bru cun....hehehe.....

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri ye

azieazah said...

Nak tunggu next entri niiii...

sal ya said...

kereta apa nih?

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...