Followers Remaja Purba

Friday, May 17, 2013

'Dah timbang berat..?'


  • Satu soalan dari blogger the malay male..
  • Sejak dah tau berat mencanak naik.. amat jarang aku timbang berat..
  • Bukan apa.. konon-konon nak percaya yang berat masih maintain sama.. walhal.. dah mengembang..
  • Sape taknak slim kan..?
  • Masalahnya..
  • Bila chef hubby ada kat rumah je, tekak aku pun gedik manja nak itu.. nak ini..
  • Hubby pulak layan je tekak dengan perut aku ni..
  • Paling-paling pun hubby akan cakap 'yang gemuk awak..' uwaaaa...


psstt: Bak kata blogger Lana.. 'Akak makin happy bila hb tak outstation,hik3'..

last psstt: Mungkin sebelum ni aku sendirian menguruskan hal rumah dan anak-anak agaknya..




16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning

mama3heroo said...

hehe..xpe janji sihat kan..

JunAina said...

Betul tu bila orang yang kita sayang sentiasa ada di sisi emosi lain sikit. Bahagia sokmo, hatp pun senang tu yg lajuuu je makan...

:: Mrs.Eady :: said...

soalan maut tu..kekekeke....

With Julia said...

Janji kita happy dan sihat dear...bab penimbang tuh hehhe mmg gerun sikit...termasuk ju hehhe

boni kacak said...

tapi kalau nak kurus, bagitau saya tau. ada produknya. hehehe

anitadiana said...

mesti lah bertambah comel kot...masterchef ada kat rumah..oder aje mesti dia buatnya...

boni kacak said...

tgk kat sini.. cari solid fiber+vitamin c :)

http://www.bonikacak.com/2012/11/produk-kecantikan-dan-kesihatan-paling.html

Tedi said...

Mommy selalu jeles dgn Master sebab berat Master bila makan byk jadi 65kg, pastu seminggu kendian jadi 60kg balik. Master cakap xyah diet, tapi berhenti makan sebelum kenyang.

Kakzakie said...

Jaga ai... double happiness bila ada org kanan aka chef special, timbang kena ada sebelah meja makan sebagai peringatan:)

Daddy Ziyyad said...

So, dah timbang tak?

Ekekekekekke

ieda immi said...

ahahha dah timbang ?

akak .. naik sekilo sejak berhanti kerja ..
risau x leh cakap lah ekeke ;)

ct cheery said...

cheery pun lama xtimbang..berangan la kononya berat dah turun haha

Teena Tna said...

hahaha, Teena timbang ke x timbang, berat mmg macam tu jer, susah nak naik..

Kesuma Angsana said...

hati senang gitulah.. yg penting sihat yer

ArELeEz said...

mencik penimbang! +, penimbang tu 'allergic' ngn leez! ha3.. hadoi!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...