Followers Remaja Purba

Friday, May 24, 2013

Baru bercadang nak buat..


  • Sementara dak Kakak, dak Adik, dak Nuha masih tidur.. aku bercadang nak memulakan larian pertama aku di TDBi ni..
  • Walaupun cuba di'halang' oleh hubby (menyakat) tapi keinginan aku membuak-buak nak buat..
  • Tapi sayang..
  • Takdan nak gedik santai kat luar rumah ---> hujan turun dengan lebatnya..
  • Sudahnya aku 'berlari' kat sini..
  • Syukur Alhamdulillah.. pagi ni tak perlulah aku siram pokok kat depan dan belakang rumah aku ni..


psstt: Malam minggu ni akan ada penambahan menu ---> nasi putih + sup tulang + telur masin..

last psstt: Bila hujan.. streamyx dah macam astro pulak.. ---> LEMBAB + SLOW.. gggrrr..




3 comments:

Asyifa Mustaffa said...

alamak....! smngt da berkobar ye dak...skali ujan...ada ler hikmahnya tu....:-)

PinKy MoMMa said...

rinduuuuunyer nak bau hujan uhuks..mudah mudahan hujan turun dgn lebatnyer di sini..

sejuk sejuk..boleh tido hahaha

Tinta Lana said...

Saya kak..berjalan pun rasa slow je musim2 pnas ni..

time redup2 sblm ni, dpt la 30min skali round tu.. tpi dah cuaca pnas ni..5 minit pun tadekk,hik3

Panas skrg lain mcm kan..hujan pun tak rasa sejuk,huhu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...