Followers Remaja Purba

Wednesday, May 8, 2013

acik.. taknak join saya ke..?



  • Pusingan yang telah ditetapkanNYA..
  • Lepas musim panas, musim hujan pulak..
  • Part musim hujan ni, anak-anak paling suka.. nak pulak bila dapat green light main hujan.
  • Wah.. jangan kata dorang.. aku pun sama nak join..
  • Bila tengok kakak dengan abang dia main air hujan, dia ni pun terkedek gedik ikut..
  • Hari pertama ok.. antibodi dia kuat..
  • Hari kedua.. main lagi..
  • Lepas tu.. eemm.. panas badan dia..
  • Syukur tak demam..
  • Aku..? Kena bebel manjalah dengan hubby..


acik.. taknak join saya ke..?




psstt: Hari pertama memang kelam kelibut sikit bang.. nanti bila dah dapat rentak.. insyaAllah.. oklah tu.

last psstt: Apakah itu..? Tunggu dah reda sikit, baru aku share kat sini..





13 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

syok nyerrrrr :)

NM03 said...

oloh omeinye... nak join nak join!!!!

❤Kamsiah❤ said...

anak2 akak kena tempias hujan pun dah demam hehe...kiranya lasak la budak2 tu..

anitadiana said...

bestnya..acik memang nak join nuha tapi malu..he..he..comel sangat lah nuha ne ...

Kakzakie said...

Eh... Ai biar betul? Tak kan Nuha pun ikut main hujan ke. Janganlah..

amirah said...

lahai...memang gitu la kan...kalau dah kakak abang nampak macam best je mesti dia pun nak ikut sama

Tinta Lana said...

Memang seronok mandi hujan kak..

Saya yang kat putrjya ni, bnyk tmpt sesuai kalau nk buat camtu..tpi bila tgk kilat memancor, terus cabut,ekekeke. Takut pun ada, kwsn lapang..

Daddy Ziyyad said...

mandi hujan kat kampung mmg best woooo..lepas tu dengar bunyi katak bersahutan...haha

Kesuma Angsana said...

sonok main hujan yer hehehe

QueeN TerataI said...

dah lama x main hujan...

the malay male said...

hari pertama?

PinKy MoMMa said...

syiokkk ooo main hujan..rasa mcm mandi bawah air terjun hehehe

Cikda said...

memang best main hujan..lepas mandi jgn lupa bilas balik.. hehhehe..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...