Followers Remaja Purba

Thursday, May 9, 2013

Dah lama aku tak 'kisah' dengannya



  • Memang menjadi kebiasaan, pagi-pagi aku akan buka emel.. check + delete yang mana tak berkaitan..
  • Tiba-tiba..
  • Satu emel menarik perhatian..
  • Berdebar-debar + macam tak percaya pun ada..
  • Sebab dah lama aku tak 'kisah' dengannya..
  • Syukur aku tak terdelete emel tersebut..
  • Sebahagian kecil kandungan emel tersebut.. "Tuan/Puan adalah dijemput menghadiri temu duga bagi jawatan yang tersebut di bawah pada tarikh, masa dan tempat temu duga seperti berikut: ... "
  • Dah lama sangat aku tak hadiri mana-mana temuduga.. cuak gak ni..




psstt: Nampaknya hubby kenalah hantar.. tunggu.. dan ambil aku nanti..




15 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhh rejeki rejeki..insyaAllah moga Allah permudahkan segalanyer yer ah ling ;)

Daddy Ziyyad said...

good luck!

mama leen said...

tahniah2.. sama la.. dah la malas tul nak pegi temuduga ni..

QueeN TerataI said...

wah.. gud luck! Queen juga yg blm ada rezeki utk dipanggil interview.. huhuhu

Kakzakie said...

Tahniah... mana tahu rezeki. Solat hajat moga diperkenan.

norhidana miswan said...

tahniah, semoga berjaya dlm temuduga tuh, nsb lah tgk betul2 kalu pakai delete je mmg melepas lah

JunAina said...

Aina doakan berjayalah!

amirah said...

good luck. moga ada rezeki nanti

Lizzie Yasmin said...

Insha Allah ada rezeki tue. Kalau tak pasti terbuang tadi.

My Little Diary said...

good luck... :)

ieda immi said...

wah ! tahniah .... ;)

:: Mrs.Eady :: said...

good luck!~

the malay male said...

temuduga SPA ke

eLL said...

semoga berjaya ye kak. cayok, cayok

Cikda said...

gud luck n all the best.. :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...