Followers Remaja Purba

Friday, March 16, 2018

My New Boyfriend



Masa untuk di bawa pulang ke rumah



Dari dipeluk-peluk oleh orang lain, maka sebaiknya kita bawalah ia balik ke rumah..
Aku mana suka hak aku dipeluk oleh orang lain..



My New Boyfriend..


Nampaknya #PenemanSepanjangHayat dah ada saingan..
Untung #MakBudak.. dua-dua gebu sedap dipeluk hingga ke pagi.. wakakaka..



Penuh satu seat untuk dia je..


Bila bawa balik ke rumah..
Punyalah cemburu dak Nuha sebab asalnya dia ingat dia punya teddy bear. Dak Adik pulak suka sangat menyakat, lagilah menjerit menangis dak Nuha dibuatnya. Sudahnya tersadailah teddy bear tu kat dalam bilik sebab malas nak dengar anak-anak bergaduh, mengusik, menyakat disebabkan boyfriend baru aku tu.

Tapi.. bila sesekali dapat peluk teddy bear.. eeemmm.. gebunyeeeeeeee.. kihkihkih..



StatusHati: Menghitung hari..















4 comments:

ewanthology said...

besau nyeee

Azah Rahaman said...

handsomenya boyfrienddd. hiks


jom join segmen Azah :D
http://www.azahrahaman.com/2018/03/segmenazahrahaman-aku-seorang-blogger.html

Pha Is said...

pergh.. scary tengok.. heheh

adianiez AIDA said...

bosa bonar ni :)
sedap peluk!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...