Followers Remaja Purba

Sunday, November 17, 2013

Restoran Wong Solo Bangi



  • Kali pertama diajak makan di Restoran Wong Solo ni..
  • Menu pilihan.. nasi ayam penyet.. bagi tekak aku sedaplah..
  • Kalau nak dibandingkan dengan nasi ayam penyet (AP) lagi sedap yang kat Wong Solo ni..
  • Restoran terletak kat Bandar Baru Bangi.. kat mana eeerrr.. aku pun dorang yang bawak masa ni.. 
  • Apa-apapun memang sedaplah.. aku bagi 4/5 bintang..
  • Deko restoran tu pun menarik..











psstt: Biasanya kalau cerita pasal makanan, mesti nak upload gambar makanan.. tapi masa ni disebabkan kami lapar.. memang lupa terus.. teruja tengok makanan tu..


last psstt: Esok aku akan hantar Dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha balik kampung.. sunyilah mak budak kat rumah nanti..




10 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

tetiba craving nak mkn nasi ayam penyet huhu

msredcheesecake said...

Lama tak singgah sini...

Ayam penyet best... Amek gambar tulang ayam je al...heee

Ann Ishak said...

dah sampai masa balik umah toknenek ye :)

Sobri Yaacob said...

revie yg bagus..
penah mkan dekat sini skali..
memng sedap menu dia :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

ayam penyet terbaik....

m.u.l.a.n said...

kena try ni nanti..

Cik Puan Fadli said...

ai slalu lepak situ...klu rerasa cam mls nak msk laaa...hehehehe...sodap!

ummuaidan said...

blh bookmark dl tpt nie nie..nanti blk blh gie hehe

qaseh dalia said...

ramai org review wong solo ni nnt nak kena pegi jgk ..

ade sesape sudi blnje x ..eh kbye

Pha Is said...

sedap sangat sampai lupa nk ambil gambar la tuh. pernah jadi juga.. mmg igt nk buat review, tapi bila dah habis makan, baru teringat nk ambil gambar..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...