Followers Remaja Purba

Tuesday, November 26, 2013

Posisi tidur yang menarik..



  • Dak Adik memang kuat menyakat.. suka sangat dengar suara soprano pitching lari dak Nuha tu..
  • Bingit gamat dalam rumah dibuatnya..
  • Tapi..
  • Walaupun selalu kena buli dengan dak Adik, kat celah dak Adik jugak dia nak menyelit waktu nak tidur..


alololo.. sweet je aku nengok.. seksi lak dak Nuha tu..





psstt: Hujan lebat dipagi hari.. dapnye kalau dapat pekena tosei.. dapnye.. dapnye..




27 comments:

Cik Puan Fadli said...

kasih seorang abg terhadap adiknya...cekcinyaaaa dak nuha nie..hehehee..

ummuaidan said...

Amboiii..lovingnya mereka berdua nie so sweettt..dak nuha tuh manja nampak ngan dak adik..:)

mama leen said...

aiyoo... main belasah je tido ye dak nuha.. hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Biasalah aizamia, bila jaga terpekik terlolong bermain, bila tido gitu lah keadaannya... seronok tido menyelit-nyelit tu, macam comey jer macam comey jer ehe :)

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya

makchaq said...

Memang sweet sangat.... dulu2 Nafisah pun seka tiduq celah2 abang & kakak dia..

Cikda said...

kalau cikda ni, habis dah jaga budak2 tu semua kena gomol..kah3..

:: Mrs.Eady :: said...

amik..terdampar ketiduran..hehe..

asyifa mustaffa said...

Sweet la nengoknya....nuha seksi..tp comey...!

Knor said...

boleh juga mcm ni ye..mgantuk sgtlah tu ye..

ZazaMyMoon said...

hahaha apa lagi?? mamanya join lah anak2 tido kat sofa tu ;P

Rai Ourkizuna said...

ololo..sweetnya..

the malay male said...

air di cincang takkan putus

amirah said...

lahaiiii...sweetnyaaa...betulla.budak2 ni walaupun berkelahi je kerja depa tapi last2 sayang2 jugak

faraherda.razalan said...

Ya Allah! Comelnya dua beradik ni. Tu dak nuha tu. Klu dpt gomol ni. Geram tgk isi debab die tu. Pejal!! Arghhh!

t.a.t.a said...

tido macam tu? tak tergolek ke kak?

hahaha

Kakzakie said...

Alahai... sukanya auntie tengok Nuha tidur macam tu kat si abang. Itulah kasih adik-beradik kan...

Dr Singa said...

bertandak main apa sebelum tu sampai tidor pensan gitu!!??

Tihara said...

alahai cumelnya meke tido, kihkih :D

Kesuma Angsana said...

mmg sweet sgt2 lah !

Queen Teratai said...

alololo... adik syg nuha sbb tu suka sakat nuha...

Pha Is said...

erk.. tetiba je kempunan tosei ni.. haha

encikarman said...

bestnya tidoo

Cho Zila said...

alo moga kasih sayang adik beradik terus kekal selamanya....

msredcheesecake said...

Seksinya.... Adik beradik kena la baik2

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Akak, acane leh nuha tertidur lagutu,hehe. Comel lah ^_^

adrianna syaz said...

Hehe..comeynya tido cenggitu..mmg syang meyayang ni :D

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...