Followers Remaja Purba

Tuesday, November 12, 2013

Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) ke 38 di UKM Bangi


SUKUM bermula dari 2 - 10 November 2013
Bertempat di UKM, Bangi


  • Selasa, 5 November 2013.. aku dapat panggilan dari ayah.. anak sedara ayah a.k.a abang sepupu aku meninggal dunia dan akan dikebumikan di Puchong.
  • Syukur perlawanan pertama diadakan pada sebelah petang, maka sempatlah aku singgah ke rumah paklong aku.. itupun tak cukup sempat untuk tengok arwah buat kali terakhir..
  • Al-Fatihah buat arwah..



Dewan Perdana, UKM, Bangi
Biarlah gambar berbicara..









KPM vs USM







KPM vs UKM



psstt: Tahniah buat semua atas komitmen yang diberikan sepanjang berlangsungnya SUKUM kali ini.

last psstt: Korang memang best dan happening..




17 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

Alfatihah..

ummuaidan said...

alfatihah tuk arwah..
nampak kemain happening game tuh..

:: Mrs.Eady :: said...

al-fatihah..

Nurzakiah Hanum said...

al-fatihah

eMMe said...

Assalam.. aiza, Salam Takziah buat kamu n seisi keluarga, hurm.. tu KPM tu saya kenal.. aiza pun kat KPM ke? kot la kite satu building, heee...

faraherda.razalan said...

Al-Fatihah....

Aktif bersukan jugak awak ni ye? Klu sy, dah pancit dah ni...hehehhe!

asyifa mustaffa said...

Al-Fatihah...

studioukm said...

AL - FATIHAH...

http://youtu.be/dGceRb6K9io

Kesuma Angsana said...

bersukan mmg baguslah... n al fatihah utk arwah yer

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Ramai juga yang main..tak silap saya, akak pakai tudung hitam, berdiri tengah2 kan..yg sblh kanan tudung pink/ungu.. ^_^

Cinta Misteri said...

Alfatehah....

aktifnya...

LadyBird said...

tgk gmbr ni ingt zaman2 bergelar students dulu..

p/s : innalillahiwainnailaihirojiuunn..

uncle gedek said...

teringat adegan Tom Hanks main ping pong dalam cerita forest gump... hehe

mama_ka0ri said...

Alfatihah buat arwah..

Aziela said...

Al-Fatihah

Cikgu Fikri said...

Al-Fatihah..Semoga rohnya dicucuri rahmat..Amin..

Lect saya masuk bowling utk tournmnt ni..huhu :)

Pha Is said...

alfatihah buat arwah..

ni mesti terrer main ping ping ni.. siap masuk sukum..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...