Followers Remaja Purba

Tuesday, November 12, 2013

Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) ke 38 di UKM Bangi


SUKUM bermula dari 2 - 10 November 2013
Bertempat di UKM, Bangi


  • Selasa, 5 November 2013.. aku dapat panggilan dari ayah.. anak sedara ayah a.k.a abang sepupu aku meninggal dunia dan akan dikebumikan di Puchong.
  • Syukur perlawanan pertama diadakan pada sebelah petang, maka sempatlah aku singgah ke rumah paklong aku.. itupun tak cukup sempat untuk tengok arwah buat kali terakhir..
  • Al-Fatihah buat arwah..



Dewan Perdana, UKM, Bangi
Biarlah gambar berbicara..









KPM vs USM







KPM vs UKM



psstt: Tahniah buat semua atas komitmen yang diberikan sepanjang berlangsungnya SUKUM kali ini.

last psstt: Korang memang best dan happening..




17 comments:

kakitravelkhairuddin.blogspot.com said...

Alfatihah..

Umm AA said...

alfatihah tuk arwah..
nampak kemain happening game tuh..

Izwa Kamaruddin said...

al-fatihah..

Anum said...

al-fatihah

eMMe said...

Assalam.. aiza, Salam Takziah buat kamu n seisi keluarga, hurm.. tu KPM tu saya kenal.. aiza pun kat KPM ke? kot la kite satu building, heee...

faraherda.razalan said...

Al-Fatihah....

Aktif bersukan jugak awak ni ye? Klu sy, dah pancit dah ni...hehehhe!

asyifamustaffa said...

Al-Fatihah...

daud.montak.zakaria said...

AL - FATIHAH...

http://youtu.be/dGceRb6K9io

Anonymous said...

bersukan mmg baguslah... n al fatihah utk arwah yer

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Ramai juga yang main..tak silap saya, akak pakai tudung hitam, berdiri tengah2 kan..yg sblh kanan tudung pink/ungu.. ^_^

RIZZNA said...

Alfatehah....

aktifnya...

LadyBird said...

tgk gmbr ni ingt zaman2 bergelar students dulu..

p/s : innalillahiwainnailaihirojiuunn..

uncle gedek said...

teringat adegan Tom Hanks main ping pong dalam cerita forest gump... hehe

Unknown said...

Alfatihah buat arwah..

Aziela said...

Al-Fatihah

Unknown said...

Al-Fatihah..Semoga rohnya dicucuri rahmat..Amin..

Lect saya masuk bowling utk tournmnt ni..huhu :)

Pha Is said...

alfatihah buat arwah..

ni mesti terrer main ping ping ni.. siap masuk sukum..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...