Followers Remaja Purba

Friday, November 15, 2013

Hari terakhir sesi persekolahan bagi musim 2013



  • Sejuk... rasa nak sambung tidur..
  • Sekarang dah mula musim hujan..
  • Moga kita semua sihat hendakNYA.. takde penyakit menyerang..








psstt: Hari ni hari terakhir sesi persekolahan bagi musim 2013.. Kita berjumpa kembali dalam sesi persekolahan musim 2014..

last psstt: Tahniah buat semua calon UPSR yang mendapat keputusan cemerlang.. dan kepada yang kurang memberansangkan.. usaha lagi.. masih jauh perjalanan anak-anak semua..






17 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah buat jang berjaya. Yang kurang berjaya,tak apa. Boleh usaha lagi pada exam-exam lain.

:: Mrs.Eady :: said...

paling suka cuti sekolah..jalan tak jem!

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi

ummuaidan said...

ai pun bercuti jgk yer mcm student..bestlh kan cuti lama...

faraherda.razalan said...

Cpt je ms berlalu. Haih...kang jap g, dah nak bukak sekolah blk.

Kakzakie said...

Samalah JB pun macam itu musim hujan juga. Tapi pagi ini tak hujan macam semalam..

asyifa mustaffa said...

Start plan cuti2 msia...:-)
Tp x tau kemna....

Aziela said...

Cuti sekolah pun kami sibuk. Adam punya jadual penuh dengan tuisyen. Dia sendiri yang nak, beri sajalah.

Cik Ecah said...

haha memang best kalo tarik selimut...hujan kan...
apakan daya...ecah kene bersiap ke ofis dan meredah hujan nak g ke kereta sambil dukong luqman... haha...

yeay...cuti sekolah tp budak je la best...
kite tetap kerja mcm biasa...
no more cuti...cuti dah nak abes hahaha...

m.u.l.a.n said...

tak sabar tunggu musim hujan kt sini sbb sejuuukk je..

Ratu Hatiku said...

Bila ujn2 nie mulalah perut nie lapor je hihihi

Knor said...

ha ah..upsr tu...tak ada apa2 pun...tapi utk permulaan nak jadi cemerlang...mestilah dr rebungnyakan...

dah cuti...huru haralah rumah

Pha Is said...

lepas ni meriah la rumah bila sekolah cuti.. hehe

Queen Teratai said...

hujan.. banjir.. jem.. sana sini.. hehehe

Kniedaz said...

hujan2 dok rileks kat umah syok la...anak2 cuti jalan pun tak jam

Al Kisah said...

sekolah je cuti.. bapa maknye still kena kerja..

hainom OKje said...

Kuranglah kelam kelibut OKje pepagi bila budak budak cuti ni AA hehe...sakanlah berblogging nampaknya

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...