Followers Remaja Purba

Tuesday, November 19, 2013

Dah macam Mas Idayu pulak aku tengok..



 Gaya dia pegang aiskrim tu dah macam Mas Idayu pegang microphone aku tengok..


 Dapnye.. sampai tak nak share dengan aku..


Aku tukang tengok jelah..




psstt: Sunyilah dorang takde kat rumah.. aku hadap lappy.. hubby hadap tab.. asteruk kejap-kejap iklan tu pulak tengok kami..




30 comments:

Cik Puan Fadli said...

sunyi kan klu anak² xde dgn kita...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Comel budak macam Mas Idayu ni... bagi auntie sikit aiskrim tu ehe :)

Dah musim cuti sekolah memang lah sunyi budak2 dah balik kg rumah tok uwan nya :)

Nurzakiah Hanum said...

ala tomeinya

:: Mrs.Eady :: said...

Alahaiii nape comel sgt niii...

Sylarius Yusof said...

Olololo.. tomeinya. Dengan rambut toncetnya. Hehe.

Kakzakie said...

Siapa pun tengok gaya Nuha ni mesti senyum:) Bila dah dapat makanan dia dah tak kisah ada kamera ke apa. Janji dia enjoy aiskrim dia...

asyifa mustaffa said...

Kemain nyonyot sekerim dia....x pndang kiri kanan da tu....eeeee...geram...!!!

ummuaidan said...

seronoknya dak nuha makan eskrem tuh..dah lupa lak camaner gaya mas idayu..heheh

MizzTina said...

terpikat dgn toncet dia tu..

norhidana miswan said...

hehehhe ala2 je mcm mas idayu.... comei pe

Ratu Hatiku said...

Hihihi...yalah sama mcm mas idayu pegang...

JunAina said...

Bila hari2 riuh tetiba sunyi mau tak lena tidur.

Nurfaezah Abdullah said...

nak pegang dak nuha hihi

Siti Asiah said...

takpe diorang berjauhan ngan mama & papa dia yea...klu anak Asiah nk kepit jerk.

faraherda.razalan said...

Dak debab sorang ni selalu je bt sy geram tau. Pandai lak tu makan eskem malaysia. Hei! Geramnyaaaaaaaaaaaa!

aTieYusof Family said...

hihi...comelnya dia makan ais tu..pandai dah pegang..:):)

aima said...

mas idayu, nak ugak ice cream tu...

Pha Is said...

keluar la jalan2 dgn encik suami.. masa ni la nk romantik lebih sikit pun.. hehehe

Al Kisah said...

macam sedap je ais krim malaysia

Kesuma Angsana said...

hehehe mmg comel sgt, lebih comey dari mas idayu !

Queen Teratai said...

dapnyer... pandai ke nuha makan aiskrim tu?

Cho Zila said...

ha... mas idayu pun rasanya cam der jer buat rambut terangkat 2 gitu.. ... comel..

Qhaifa Nur said...

dengan rambut pokok kelapanya...
makan pula aiskerim gaya gitu...aduh comelnya...
tiba-tiba teringat mas idayu pula..

ummiross said...

hehe..comel je pegang aiskrim tu, mas idayu pun kalah tau, budak-budak buat apa pun memang cute kan..

Aziela said...

Pandainya dia makan aiskrim Mesia tu. Ina, anak2 takder ni, apa lagi... Ini lah masanya nak berhoneymoon. Pegilah mana nak pegi. Jalan2 kat pasar malam ke, tengok movie ke...dating tepi laut ke...hihihihihi

Acik Erna said...

comel dia ikut gaya mas idayu

mama_ka0ri said...

hihihi..comei si kecik ni..

Rai Ourkizuna said...

alaaa..comelnya dak nuha.. last jumpa aritu tengah tak berapa sihat.. bila nak jumpa lagi ni nuha..

Knor said...

asteruk...hehe good idea...lin kali sbut tu jelah..

mamanya buatlah ais krim malaya tu..mcm teringin plk nak makn ais krim baby tu...nak sikit!

Amanina Mads said...

singgah sini..comelnya dgn tocang :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...