Followers Remaja Purba

Tuesday, August 20, 2013

Kembali bertugas..


  • Selamat kembali bertugas kepada semua.. aku baru mula kerja hari  ni..
  • Gambar dah edit.. lappy pulak tak ready..
  • Bila nak masukkan gambar.. tetiba internet close..
  • Aku pun tak tahu apa puncanya..
  • Bila dah mula rasa fed up.. sudahnya shut down lappy.. kita buat kerja lain pulak..
  • Dipendekkan cerita sependek entry ni.. akan kucuba lagi malam nanti demi kengkawan semua..



psstt: Bila tengok balik gambar masa open house tu.. takde sekeping pun gambar aku dari camera aku sendiri.. huhuhu..



23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

welcome back

Tinta Lana said...

Salam.

Ok kak..kita tunggu gmbr dak nuha.

Perghh,demand gmbr nuha je,hahaha

Kakcik said...

Orang dah mula naik kerja, kakcik pula mula terfikir nak bercuti... :)

m.u.l.a.n said...

salam syawal & ceria selalu...

mama leen said...

cepat upload jangan tak upload.. hehe

NM02 said...

hehehe.... lupa amek gambar sendiri tu biasa beb...

Cikda said...

salam ai..

selamat bertugas kembali.. jgn lupa meja letak kat mana suda.. hahah

eh.. ada gambaq mak tak masa open house ari tu.. jgn lupa nanti kasi tauk kat blog tau...

selamat hari raya ai..
maaf zahir dan batin

Dzureen Darwis said...

Saya pernah kena marah dgn mak sbb kalau pegang kamera tak pernah hingat nak ambik gambar sendiri. Sudahnya sekarang jadi camwhore gila lensa

Qashmere said...

Ramai dah masuk office ye

Encik Suami said...

sy start keje 15 ogos hr tue.dtg keje konon nak sambung keje la.udahnye..line internet plak problem.keje gune internet.sudahnye melangok je la.

amirah said...

baru masuk keje ai? syoknya orang ada cuti banyak..huhu

eMMe said...

Salam Aizamia, lamenye cuti raya, bestla...
sabar2.. nnt dah okey internet tu, leh tempek kt blog, raya sebulan, jgn risau okey!

mama_ka0ri said...

selamat bekerja kembali!!

Kakzakie said...

Panjangnya Ai cuti, hari ini baru mula kerja ye.

Daddy Ziyyad said...

lama betul bercuti!!!

Bukit Kapar?
Umah saya kat Aman Perdana je...
Hihihihihi..

ummiross said...

hehe..ummi pun macam tu, seronok sangat ambik gambar orang, gambar sendiri lupa nak snap.

Riedaffya ibrahim said...

salam..kembali bertugas...peace yo!!

norhidana miswan said...

huhuhui... mana gambar nyer kak? belum betul2 kembali nih

QueeN TerataI said...

selamat bekerja.. syok betul cuti lama kan... haruslah tukang tangkap gambar xde gambar.. hehehe

Khai♥Rin : anies said...

lamanya bercuti...

pha is said...

biasa la.. kekurangan bila jadi tukang ambik gambar.. gambar sendiri x de...

Ibu Lala said...

Hamboii lamanya cuti. Akk cuti kejap je. X puas cuti. Rs nk cuti lg

hainom OKje said...

Orang kuat majlis memanglah bizi....sampai tak terposing hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...