Followers Remaja Purba

Monday, August 26, 2013

Bertandang ke rumah blogger Rai



  • Kalau hari Sabtu begitu padat aktiviti sepanjang hari.. sampai malam baru nampak bumbung rumah sendiri.. semalam pulak sesi menternak lemak diteruskan lagi..
  • Kali ni jemputan diterima dari blogger Rai..
  • Memandangkan dak Kakak dengan dak Nuha kat rumah MIL, maka hanya dak Nuha peneman aku dan hubby..

 Lena sepanjang perjalanan..

  • Tuan rumah memang ohsem cuma nape ntah mulut aku tetiba terkatup rapat ek..
  • Mintak maaflah Rai.. kalau keadaan kami tak riuh macam yang Rai tengok..

 Masa ni dak Nuha dak start meragam..
Mood seorang budak kembang yang comel telah hilang dan diganti dengan rengekan dan jeritan..

Baiknya sekejap.. lepas tu meragam balik..


  • Nak berlama-lama pun tak boleh.. lagipun tetiba aku rasa segan + blur..
  • Namun demikian terima kasih pada Rai dan suami kerana sudi menjemput kami.. jangan serik nak ajak kami lagi ye..

  • Misi menternak lemak diteruskan menghala ke rumah member hubby.. makan lagi..
  • Begitu jugak bila sampai ke rumah MIL.. pun makan lagi..
  • Ambil dak Kakak dengan dak Adik, destinasi pilihan ---> balik rumah..
  • Masing-masing tidur lena kepenatan..
  • Malam.. sambung lagi aktiviti makan..


psstt: Hari ni aku ada urusan di JPN ---> masalah melibatkan cip IC aku rosak.. makanya penukaran kad baru terpaksa dibuat..




11 comments:

Asyifa Mustaffa said...

ada la yg x kena Nuha tu...

Nurzakiah Hanum said...

meriah raya

JunAina said...

Agaknya Nuha tak selesa kot tu... Syawal ni hujung minggu gantung periuklah ek?

Rai Ourkizuna said...

terima kasih sudi datang kak.. takde la..kami risau sbb first time buat open house. maaf ya kak kalau ada yang terkurang.. jgn serik nak datang lagi..

Aziela said...

Sayangnya akak tak sempat join. Manjangggg x sempat join kan...

norhidana miswan said...

bestnyer kan bln nih lah kejeneyr gantung periuk je... mkn mkn n mkn je kan kak

eMMe said...

kalo gi open house twin takleh berkepit dgn mama, kene suh org lain dukung, dia behave skit la..kenkadang tu leh tertido.. hahaha! kalo dgn mama nye mmg mengada la.. nak merengek la, melalak la, hahahaa...tapi maybe sbb dowg kecik lagik kot, kalo baya nuha, tak taula.. hope anak2 boleh diajak bincang kalo dok kat umah org, leh mama n papa dia makan dgn tenang, heeee....

Tinta Lana said...

Salam.

Kenapa la agaknya dak nuha..hehe, meraung habis ha,hehehe

Wah..seronok akak..betul2 misi menternak lemak,ekekeke >_<

Knor said...

mungkin ragam dik nuha..tak cukup tidur..baru nak lena tup2 dah sampai...

pha is said...

wow, x habis lagi beraya.. sakan sungguh. hehehe

Khai♥Rin : anies said...

wah bertautlah silatulrahim

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...