Followers Remaja Purba

Tuesday, August 13, 2013

Anak-anak gembira bila Syawal menjelma..



  • Tok.. tok.. tok.. tiup sana.. hembus sini..
  • Ok.. cuma berhabuk belum bersawang lagi blog ni..
  • Aku baru terkial-kial nak update kisah keluarga kecik aku berhari raya kali ni..
  • Kita mulakan dengan part 1 ---> 8 Ogos 2013 bersamaan 1 Syawal..

dak Nuha masih belum siap dah sibuk panjat sofa nak bergambar sama..


Inilah keluarga kecik aku..


Bersama family atok sedara..


Bersama family sebelah hubby.. (kurang satu family lagi..)


  • Selesai di rumah MIL, perjalanan diteruskan ke arah selatan.. jangan kata anak-anak, mak budak pun ikut teruja tak sabar balik kampung beraya..
  • Perjalanan menghala ke selatan takdelah lancar mana, sesak jugak.. tapi Alhamdulillah.. Syawal kali ni berjalan dengan lancar..




psstt: Meriah kan tema tahun ni..


26 comments:

Dzureen Darwis said...

Oren ye tema tahun ini hehe

Masya said...

saya pun x update lgi hihihihi dah 6 syawal kt yer... merah menyala .. berhenti sekap baca sini .. selamat hari raya .. maaf zahir & batin

ummiross said...


Merah...meriah dan ceria.
Salam Aidilfitri, maaf zahir batin.

Acik Erna said...

seronok baca blog kawan2..cerita raya

Aziela said...

Cantiknya gambar famili Ina.

eira eixora said...

selamat hari raya.

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya

Pen Biru said...

assalam..selamat hari raya

Kakcik said...

Tengok gambar merata-rata tahun ni ramai yang pakai warna terang - merah juga kelabu. :)

pha is said...

merah menyala.. heheh..

Kella said...

selamat hari raya...
wahh merah nya!! memang kelihatan sungguh meriah... =)

Lelaki said...

warna oren ni mmg mengancam.

S.K.A said...

Assalam =) Salam Syawal..maaf zahir dan batin..

the malay male said...

meriah nampaknya :-)

Ben Ashaari said...

Selamat hari raya. ... Maaf zahir dan batin dari saya sekeluarga..

Puan Kutu said...

Alhamdulillah dipermudahkan.selalnya musim2 raya cmni jam sana sini..

selamat hari raya.maaf zahir batin

JunAina said...

Warna2 meriah... Selamat Hari Raya Aidilfitri.

QueeN TerataI said...

amboiii merahnya makngah... hehehe

ummuaidan said...

selamat hari raya..
wah cerianya tema ..apapun janji semua hepi yer..

Rosniena said...

orennya mak ngah

izzah said...

Merah mak ngah lg akak yek tahun ni..memang meriah raya tahun ni..;-)

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Akak! Selamat hari raya kak..maafkan saya ya kalau saya berkasar bahasa dengan akak :)

Tema oren ya tahun ni. ^^

Cik Ummi said...

alaaaa...takde yang belum kawen ke kak?
yang bujang remaja macam kite ni ke..? baru nak ngorat >__<
hahahha

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ramainya meriahhh

AUC said...

kanak2 gumbira sbb dpt duit raya :)

Sayangku Zie said...

cantik tema kaler ni..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...