Followers Remaja Purba

Friday, June 7, 2013

Gojes tak ai..?



 
Kecelaruan identiti ke apa ni.. ---> salah satu komen yang aku dapat..



psstt: Pukul 6am.. ketika orang lain masih tidur.. dak Nuha dah bersedia nak ikut aku pergi kerja.. dapat ikut sampai depan pintu rumah jelah..





24 comments:

YanaUjang said...

agak kecelaruan di situ..ngeh³ :p

ANIM said...

salam kenal. comelnya dak nuha....

Tedi said...

errr, nama macam girl tapi baju macam boy... pandai dia simpan botol dlm bakul ek...bagus2 :)

Qashmere said...

Nuha ni lelaki ke perempuan. Rasa konfius dah ni

:: Mrs.Eady :: said...

u comel laaa :)

amirah said...

comellll....takpela celaru sekali sekala jeee

norhidana miswan said...

kak, anak ko ni bukan gegerl ke? apasal berbaju melayu?

pha is said...

amboi.. bukan main dia posing.. hehhe

anyway, pasai 11 question tu, dah kak kata 'selamat', saya nk tag akak la... hehehehehe

http://pening-pala.blogspot.com/2013/06/questions-from-aina.html

Cik Puan Fadli said...

hahahaha...sgt comel!!!...den tekeliru sbentar dgn kegenderan beliau...kekekee..

Cikda said...

hahaha.. gojes memang gojes tapi mana songkoknya.. hahhaha

mana dapat baju melayu ni aiza?

Kakzakie said...

Anak kakak dulu pun masa baby buat baju kurung tapi kakak tak buat kain - kakak buat seluar panjang sebab takut jatuh lagipun kalau pakai kain nampak dalam. Kalau seluar panjang lebih selamat...

NUHA tu perempuan tau!! Tengoklah muka comel tu heeee....

QueeN TerataI said...

hehehe.. ngapela berbaju melayu?

PinKy MoMMa said...

walaupun ada kekeliruan tapi tetap comelll..hehehe meh nak peluk sikenit ni meh..sengih jer!

Aziela said...

Mesti dia frust dapat ikut sampai pintu jer..hahahahha

Ayin mm said...

comellll sungguh dia

hainom OKje said...

Paginya dak tu ngan Mak dak tu bangun hehe

Mama Adam said...

comel! comel! comel!
hahahha.... budak kecik, xpe =)

Goh LinLin said...

Nak cubit pipi !

Daddy Ziyyad said...

kecik2 celaru takpe....hahaha

Tinta Lana said...

Salam.

Kalau yg tak tahu, mmg mesti diorg ingtkn nuha ni baby boy bila kai baju camtu,hehehe

Awalnye die bngn kak.. tak menangis ke dia bila akk kuar rumah nk ke tmpt keja?

Cik Ummi said...

my teddy bear. haha =D

bila tgk sekali dua, terasa mcm tgk diri sendiri time kecik2.. kehkehkeh
comel !

kay_are said...

dak nuha bukan baby girl ke? @.@

Riedaffya ibrahim said...

memang gojes walau sedikit celaru...hihi...mase kecik je erk.da besar jgn buat lak..

anitadiana said...

memang gojes walau sedikit celaru...pakai apa pun tetap comel...tapi raya..jangan pakai tau...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...