Followers Remaja Purba

Wednesday, June 19, 2013

Membesar dengan sihat..










Dia tiru aksi kucing sebenarnya tu..


Kucing ni cukup suka ikut dak Nuha sebab dak Nuha selalu makan kerorok lekor bila main kat taman..






psstt: Malam minggu je dapat lepak lama-lama kat taman ni sebab chef hubby ada jual CKT, sup tulang + nasi putih.. maka dapatlah makan free..




24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Cik Puan Fadli said...

x sodar maso berlalu...copek jooo anak² kito membosar, kan...

Ayin mm said...

comeyyy Nuha. macam nak peluk dia.

ZazaMyMoon said...

budak2 cepat no besor.. kalau boleh nak dia sentiasa jadi baby.. bleh peluk2 gomol hari2 ;P

NM03 said...

hai nuha.... comey!

Kakzakie said...

Kucing pun tahu suka nak mengendeng keropok lekor Nuha ye.

Boleh pulak terfikir merangkak nak ikut gaya kucing tu:) Bijak betul dia ni kan.

faraherda.razalan said...

Comelnya nuha! Geram betul tgk die tu lah!!!! Cpt je ms berlalu kan? Dah bsr dah die. Jap2 g, bsr g. Heheheh...

Qashmere said...

Sihatnya diaaaaaaa

cheqna said...

suka layan dak2 kecik main kat taman

makchaq said...

Geram tengok Nuha ni dah pandai jalan...
mesti tak duduk diam kan...

amirah said...

nuha tak takut dengan kucing...huhu..bagusnyaa..

ieda immi said...

alhamdulillah kann
smeoga sentiasa sihattt ;)

ummuaidan said...

sihat dan comel gitu..
suka tengok anak2 kecil mengejar kucing gitu..cute...

Mr Sylarius said...

Comelnya. Ni tengah besar-besar gini letih nak melayan. Jenis tak reti nak duduk diam. Tapi takpe la, asalkan anak puan sihat :-)

Kesuma Angsana said...

alhamdulillah rasa mcm sekejap sgt kan!

QueeN TerataI said...

comeynya nuha.. rindu nk jumpa nuha

lizz said...

ololo tomeynyer dier....

Cik Ummi said...

hahaha.. makin tembammmmm dah dak nuha ni.macam kena pam :P kihkihkih

akk mmg sangat untung dpt hubby yg pandai giler masak. jelesssss ittewww >__< hahaha

Tinta Lana said...

Gambar pertama n kedua..ada gaya model baby la kak ^_^

Aktif jugak nuha ni ya.. :)

pha is said...

dengan sihat dan kuat

PinKy MoMMa said...

suka nau dia tersenyum mcm tu kan..happy jer..best jer jadi nuha, mcm tak de masalah jer hehehe

Asyifa Mustaffa said...

nuha dah besorrrr....! geram tgk pp dia....hehe

Rai Ourkizuna said...

nuhaaaa..comelnya...

Hidayah said...

Hiihii..tomey dia tiru kucing tu..hiihii..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...