Followers Remaja Purba

Friday, June 7, 2013

Beramah mesra dengan baby blogger


  • Dari dunia blog hingga ke dunia FB..
  • Memang tak pernah jumpa akak sayam sorang ni..
  • Dari tak menambah anak, sampai menambah sudah.. + sebaya pulak tu..
  • Dah macam berjanji sorang dapat gegurl.. sorang dapat boboy..
  • Hanya bersayam-sayam dalam blog dan jugak FB..
  • Memang gojeslah dapat jumpa akak sayam ni..

  • Camane boleh jumpa..?
  • Hari Sabtu lepas sebelum balik kampung kami singgah dulu rumah sorang kawan ni.. kenduri sunat anaknya..
  • Sebelum tu dah berchit-chat dengan akak sayam ni.. sebab dia bagitahu kat dalam FB dia dalam perjalanan ke area berdekatan rumah aku..
  • Terdetik kat hati, pasti menarik kalau dapat jumpa di tempat yang sama..
  • Sudahnya..
  • Memang tak sangka..

Gambar mestilah ada..


Suruh salam.. ni bukan takat salam dah ni..


Ni lah blogger akak sayam yang dah lama senyap dari dunia blog..
Ntah ingat ntah password blognya tu.. kihkihkih..



psstt: Nampaknya nanti bolehlah jumpa lagi ye akak sayam.. tak payah bagi map dah.. terus terjah je umah kami tu.. hahaha..




22 comments:

Cik Puan Fadli said...

bulat giler baby girl tuhh..geram aihh!!!

eLL said...

comelnya dua-dua ni.

kira jadilah ni kan. haha

eh, dak nuha kiss boboy ye...

:: Mrs.Eady :: said...

akak misteri :)

Kakzakie said...

Amboi Nuha ni, nak lebih-lebih ye... betul-betul Nuha ni tak takut org. Yg budak lelaki tu macam malu-malu dibuatnya dek Nuha hihi...

makchaq said...

Amboi dak Nuha... dia pulak yang lebih.. tanjat boboi tu tau..

ZazaMyMoon said...

hehe itu lah jodoh.. tak diduga berjumpa ;P

Mama Vogue said...

geramnyer tgk 2 orang budak comell tu..

Ayin mm said...

dua-dua comeyyyy.... buleh buat booking buat menantu :)

ieda immi said...

alah2 comelnyeeeeeeeeeeee

Cikda said...

eiii geram tgk pipi nuha.. noty ye.. like mother like daughter kot.. hehehhe.

minum susu apa la dak nuha ni??

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

apa sayam2 ni kak..mcm bayam je tau,hik3.

Nuha kai baju baru le ^^ hehehe, oh, akak sayam kira dah tak aktif berblog la ya.

are_lin@yu said...

beznkan bla dpt jmpa..wah secocok ni.hihi

NM02 said...

ai... anak² pun mcm dah bersayam jugak... hehehehe

pha is said...

pertemuan dua anak blogger..

pha is said...

pertemuan dua anak blogger..

QueeN TerataI said...

blogger to blogger la ni yer.. comel je 2-2 tu..

Acik Erna said...

Comel nya pertemuan dua budak yang jugak sangat comee

amirah said...

nuhaaaa...nak wat pe tu? hihihi...best kan tambah kenalan. kita pun kdng2 jln mcm kenalllll je

PinKy MoMMa said...

alor bila nak dating ni uolsss...marilah dating ngan ambe yg godang ni..dari duk ganu ari tu nak jumpa smpai skrg tak terjumpa jumpa ni hehehe

hainom OKje said...

Hehehe Sayam tu apa? Nama glamer ke?

hainom OKje said...

Hehehe Sayam tu apa? Nama glamer ke?

kay_are said...

rezeki nak terjumpe kenalan blogger kan.. memang best r dah r tak expect pun.. =)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...