Followers Remaja Purba

Wednesday, June 12, 2013

Hasilnya sampai terpaksa begini..



  • Pergelangan tangan kiri dan kanan aku sakit sejak beberapa bulan lepas..
  • Nak gerak ke kiri dan ke kanan pun sakit..
  • Berdenyut-denyut..
  • Sebelah kiri pulak tu paling teruk.. dahlah aku amat memerlukan anggota badan sebelah kiri lebih dari kanan..



Hasilnya sampai terpaksa begini..





psstt: Line telefon + internet kat area rumah aku dah dua hari problem.. dah buat report masih tak baik-baik.. ggggrrrrr.. Rasa nak buat satu entry marah-marah manja kat dorang.. Dahlah operator yang amik report tu macam 'datang bulan'..

last psstt: Aku nak guna nak buat kerja ni.. ggggrrrrrr..




20 comments:

norhidana miswan said...

ayok sampai brbalut bagai tuh kak, bt masa nih kene banyak rehat lah tgn kiri tuh yek...

sbr kak sbr, kite yg ada masalah diaorg lak yg nk angin, ntah apa2 kan... tak reti nk lyn customer elok2 agaknyer

Kakzakie said...

Ai ada masalah ini dah lama. Kakak rasa kena selalu balut masa tidur bagi dia rehat. Dekat pharmacy ada jual sarung tangan khas jual utk tangan yg sendi sakit macam ini. Mak Zah ada guna harga sebelah tangan tak sampai 200/- cubalah..

Cik Puan Fadli said...

pasaipa yg jadi camni...take care tau...

faraherda.razalan said...

Nape mcm tu? Dah g jumpe doc tak? Jgn dibiarkan ya?

amirah said...

bengkak sendi ke? angin ke tu?

Nurfaezah Abdullah said...

nape tangan aiza tu? cian.. aiza left-handed eh?

jom singgah http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Cikda said...

aik.. mesti sakit nih.. jgn tunggu lama2 kena carik penawar dengan segera..

eLL said...

eh, terseliuh ke kak

QueeN TerataI said...

kalo ada rasa sakit2 tu jgn dibiarkan lama.. lama2 jd la cenggitu.. hehehe

❤Kamsiah❤ said...

kenapa sampai berbalut tu...sakit bahagian dalam (urat saraf/tulang) ke??

Cho Zila said...

isyh tak boleh tahan ler kalau sakit berdenyut2ni...
jangan dibiarkan sangat....

Kakzakie said...

Harap malam ini kakak ingat nak ambil gambar sarung tangan tu dan akan kakak publishkan...

Tunggu ye.

ct rahani said...

alahai ciannya.. semoga cepat semnuh ye kak..

sama la tepon kt opis sy nih.. dh beberapa hari line asyik problem jer.. seb baik internet ok.. klu x mau mati kutu.. hehe..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Sakit pergelangan tgn? Kenapa..bengkak ke apa kak ai..

Kakzakie said...

Jum tengok sarung tangan itu kakak dah buat N3.

ANIM said...

turut bersimpati. kena tengok entry kakzakie tentang sarung tangan ni.. saya pun tak pernah tahu

hainom OKje said...

Nape jadi sampai macam tu Aiza? kebas tak?
Moga cepat sembuh yeh....
Line tenet ni mmg kadang2 buat naik anginkan..

hainom OKje said...

Nape jadi sampai macam tu Aiza? kebas tak?
Moga cepat sembuh yeh....
Line tenet ni mmg kadang2 buat naik anginkan..

Ayin mm said...

ohhh sampai buleh jadi macam tu yer... kita ni bila sakit, tahan-tahan... biaser la kan... saya pun macam tu jugak... dah try berurut?

pha is said...

smoga cepat sembuh..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...