Followers Remaja Purba

Wednesday, April 24, 2013

Sayang dak Nuha.. sayang dak Adik jugak..



Dak Nuha yang ceria..
Dak Adik yang menahan sakit..
Luka sikit tapi sebab nak tarik perhatian aku, tu yang jadi cenggitu keadaan dia.. hikhikhik..





psstt: Bagitau kat dak Kakak dengan dak Adik pasal nak celebrate birthday dak Nuha.. Kakak ok.. Adik tarik muka.. hikhikhik... cemburulah tu..

last psstt: Sabar je Adik.. turn adik bulan Ogos nanti..


17 comments:

❤Kamsiah❤ said...

senang2 beli 2 kek sekali hehe..budak2 mmg mcm tu...tak kira harijadi bulan berapa,kalau ada adik/abg yg sambut,dia pun nak jugak

Kakzakie said...

Jgnlah jeles adik akan tiba giliran adik juga. Sekarang bagi Nuha dulu.

Belum faham lagi adik, kakak dia dah faham..

Kakcik said...

Dak Nuha dah pandai 'bergayut' di telefon ya? comel gayanya tu. :)

eika_jps said...

belikan ja 2 kek...dorg tak faham lg...nanti dorg akan rasa tersisih plak....macm eika baru nie, gie shopping brg baby n azroiee tanya, untuk fiq takda ka mummy....sbb kesian kena beli dua-dua n terus bajet lari...baju abg lagi mahal dr adik...hehehehe

Nurzakiah Hanum said...

salam rabu
singgah sini
:)

QueeN TerataI said...

blm hilang lg cemburu dak adik yer

Munnafendy said...

dah pandai jeles la...

Heloo nuhaaa! ckp ngn sape tu??? :p

amirah said...

kakak dah faham tu yg ok je tu..huhu..sabar ye adikk

KY said...

budak2 memang mcm tu, suka tarik perhatian kita

Daddy Ziyyad said...

telefon sapa tu??? haha

ieda immi said...

alah2 comelnyee dia ! ;)

Cikda said...

chumilnya gaya Nuha .. hahaha.. cikda pulak tak sabo nak tunggu Aisyah besar..

Tinta Lana said...

Salam.

Saya geram sebenarnya tgk mata dak nuha, dari dia time baby lgi,hehe.

pha is said...

kalau bulan ogos, x jauh mana dah la.. hehe

Kesuma Angsana said...

amboi pandai dah nak helo2 ye dak nuha !

makchaq said...

Sibok tepon jemput orang datang birthday dia la tu ye.. comei sangat gaya...

Ala.. Kek Nuha tu mesti dak adik yg potongkan.. lilin dah semestinya lah dia yg tiupkan..



norhidana miswan said...

nape ngn dak adik tuh? sampai boleh terluka...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...