Followers Remaja Purba

Wednesday, April 24, 2013

Sayang dak Nuha.. sayang dak Adik jugak..



Dak Nuha yang ceria..
Dak Adik yang menahan sakit..
Luka sikit tapi sebab nak tarik perhatian aku, tu yang jadi cenggitu keadaan dia.. hikhikhik..





psstt: Bagitau kat dak Kakak dengan dak Adik pasal nak celebrate birthday dak Nuha.. Kakak ok.. Adik tarik muka.. hikhikhik... cemburulah tu..

last psstt: Sabar je Adik.. turn adik bulan Ogos nanti..


17 comments:

Kamsiah yusoff said...

senang2 beli 2 kek sekali hehe..budak2 mmg mcm tu...tak kira harijadi bulan berapa,kalau ada adik/abg yg sambut,dia pun nak jugak

Kakzakie Purvit said...

Jgnlah jeles adik akan tiba giliran adik juga. Sekarang bagi Nuha dulu.

Belum faham lagi adik, kakak dia dah faham..

Kakcik Seroja said...

Dak Nuha dah pandai 'bergayut' di telefon ya? comel gayanya tu. :)

eika_jps said...

belikan ja 2 kek...dorg tak faham lg...nanti dorg akan rasa tersisih plak....macm eika baru nie, gie shopping brg baby n azroiee tanya, untuk fiq takda ka mummy....sbb kesian kena beli dua-dua n terus bajet lari...baju abg lagi mahal dr adik...hehehehe

Anum said...

salam rabu
singgah sini
:)

Unknown said...

blm hilang lg cemburu dak adik yer

Munn Jaafar said...

dah pandai jeles la...

Heloo nuhaaa! ckp ngn sape tu??? :p

amirah said...

kakak dah faham tu yg ok je tu..huhu..sabar ye adikk

miss yatie said...

budak2 memang mcm tu, suka tarik perhatian kita

Dr K said...

telefon sapa tu??? haha

kurus said...

alah2 comelnyee dia ! ;)

Cikda said...

chumilnya gaya Nuha .. hahaha.. cikda pulak tak sabo nak tunggu Aisyah besar..

Tinta Lana said...

Salam.

Saya geram sebenarnya tgk mata dak nuha, dari dia time baby lgi,hehe.

Pha Is said...

kalau bulan ogos, x jauh mana dah la.. hehe

Anonymous said...

amboi pandai dah nak helo2 ye dak nuha !

makchaq said...

Sibok tepon jemput orang datang birthday dia la tu ye.. comei sangat gaya...

Ala.. Kek Nuha tu mesti dak adik yg potongkan.. lilin dah semestinya lah dia yg tiupkan..



norhidana said...

nape ngn dak adik tuh? sampai boleh terluka...

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...