Followers Remaja Purba

Friday, April 26, 2013

Aku mintak maaf.. aku TER DELETE..


  • Semalam bawak dak Nuha check up di KIDDS, PPUM untuk setahun..
  • Tu yang sunyi je teratak mak budak ni..
  • Ditambah dengan urusan peribadi di K.L menambah lagi ketidakhadiran di sini.. 


psstt: Ada beberapa perkara penting yang perlu aku selesaikan.. sehingga awal bulan depan..

last psstt: Aku mintak maaf kepada yang komen di teratak mak budak ni tapi aku TER DELETE komen tersebut.. Mintak maaf sangat-sangat..



14 comments:

Dr K said...

takpe....Jgn terdelete the whole blog, sudah! Naya tu..haha

Unknown said...

hehehe sila tgk pada inbox email akak yer

Tinta Lana said...

Huhu, sampai hati akk terdelete,hehe

Takda hal kak. Cuma, camna smpai terdelete.. akk bnyk sgt urusn serentak dlm kpla ni.. ^_^

Unknown said...

:)

Kakzakie Purvit said...

Boleh terdelete mesti busy sangat nak cepatlah tu ye..

Anum said...

TAKE UR TIME

norhidana said...

oooooooo cubit kang heheheh

Munn Jaafar said...

fuhh pnh gak nyaris nk terdelete segala komen. padahal nk tkn publish...sib baik tgn ada brek lagi :p

miss yatie said...

tak pe, nak buat mcm mana TER..kann..hihih

miss yatie said...

tak pe, nak buat mcm mana TER..kann..hihih

kurus said...

ok2 dikk
take ur time ;)

Kamsiah yusoff said...

dah terrrr..nak buat mcm mana ..:)

Pha Is said...

terlajak perahu boleh diundur, terlajak delet.. hehehe

Tedi {interpretZZ} said...

owh, terdelete ek... hehehe

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...