Followers Remaja Purba

Monday, April 22, 2013

Hujung minggu bersama Babah n dak Nuha..



Menjawab dari entry anniversary ---> tayar ye..?


dari jauh..


semakin hampir..

Part ni dak Nuha paling suka..
Dapat ronda dengan babah dia pusing taman..
Dak Kakak dengan dak Adik dah standby nak ikut babah dorang..
Aku dapat tengok dorang jelah..



psstt: Dak Nuha pantang ada yang ajak dia naik motor.. aku pun dia tak pandang dah..

last psstt: Internet down kat area rumah aku.. gggrrrr...




13 comments:

norhidana said...

mana ada budak yg tak suke naik moto kan kak... heheh

mama3heroo said...

seronok naik motor ye..heee

Anum said...

budak2 memang suka naik mtr kan :)

mama leen said...

huyo best... ronda2 nek moto ye..

Unknown said...

Seronoknya dia naik motor... budak2
kalau naik motor sampai taknak turun...

Kakzakie Purvit said...

Geramnya... dah pandai naik motor Nuha nie. Cerdik betullah dia ni:)

psst: muka abah betul kan Nuha sama shape, baru kakak perasan.

Fazlina Ridzwan said...

lawo moto babah dio...hehehe..

Izwa Kamaruddin said...

amboiiiii motor!!

Kamsiah yusoff said...

jgn belajar jadi mat rempit dah la hehe

Dr K said...

best nya motor babah! nak pinjam la, buat ronda2 taman :)

faraherda.razalan said...

Amboi Nuha...rambutmu itu sungguh menawan kalbu. Suke lak tgk. Ala-ala boyish gituh...

Anonymous said...

sebijik muka babh dier hehehe

Pha Is said...

pergh.. scramler...

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...