Followers Remaja Purba

Saturday, April 20, 2013

Bendera Parti PRU 2013..




masa ni dah pukul 1.30 pagi..
  

Nampak warna biru menguasai..
  

Pondok melepak ni pun turut kena tempiasnya..
Aku suka yang kat atas bumbung tu.. comel je..
  

Ini salah satu tempat gerakan dorang..
 

Begitu juga di sini..
 
 
 
 psstt: Tiada kaitan dengan menyokong parti tertentu tapi berdasarkan apa yang ada di sepanjang jalan area perumahanku..
 
psstt lagi: Motif entry ni...??
 
last psstt: Try test error camera yang hubby bagi tu..




6 comments:

outbound malang said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

asyifamustaffa said...

meriah...!

miss yatie said...

eemmm...biasalah PRU sama juga mcm nak sambut raya kan? meriah

ewanthology said...

yang mana satu pilihan hati . huhu

Anonymous said...

meriah sungguh yer

Pha Is said...

owh.. camera baru yer.. heheh

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...