Followers Remaja Purba

Thursday, April 4, 2013

Laksa.. mana..





Alhamdulillah.. makan tengahari ditaja oleh bos besar bahagian baru aku..
Terima kasih bebanyak bos.. hikhikhikh..




psstt: Pagi tadi lewat.. betul-betul lewat punya.. maka balik nanti lepas 17:30 baru boleh balik..





14 comments:

❤Kamsiah❤ said...

mintak semangkuk..

mama leen said...

opis saya pun ada makan2.. ni tengah tersandar kekenyangan.. :)

Faris Adli said...

waktu kerja aku 10 pagi hingga 5 petang..best tak? :-)

laksa makanan kegemaran aku..err..aku memang suka makan

Sally Yatiey said...

Sedapppp ;)

Zana Ariana said...

sedapnya..lama x mkn laksa..

Mariyam Nabella Ishak said...

sedap!

Erna Ana said...

lapar laksa pulak tgk entri ni wuuwuu Y_Y

Kakzakie said...

Tak kisahlah laksa penang ke johor kakak suka apa lagi kalau free macam ini..

Daddy Ziyyad said...

mai semangkok

azieazah said...

Mana cukup semangkuk ye dak? Kurang-kurang 4,5 mangkuk! hahaha

aizamia3 said...

Kamsiah:
hehehe.. ni bos yang buat..


mama leen:
bab makan2 ni.. memang tersandar kekenyangan dibuatnya kan.. ;)


Faris Adli:
kalau aku boleh masuk pukul 10 gak, memang heaven lah..

kau tu bab makan memang no. satu.. ;)


Sally Yatiey:
yup.. memang sedap.. ;)


Zana Ariana:
nampaknya kena cariklah.. ;)


Mariyam Nabella Ishak:
;)


Erna Ana:
diet.. diet.. ;)


Kakzakie:
lagi best kalau kita dapat makan bersama kan kak.. ;)


Daddy Ziyyad:
hehehe..
bak kata kak azieazah.. mana cukup semangkuk.. ;)

lizz said...

terliur...nak laksa jugak..

norhidana miswan said...

waaaaaaaaa bestnyer bos rajin bwk makan2 utk anak buah, dana kt opis nih tak penah pun bos banjer... gaji bulan2 10k tp kudukut

pha is said...

hmm.. dah lama tak makan laksa...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...