Followers Remaja Purba

Wednesday, May 20, 2015

DAY 1.. Program Teambuilding – Realising Team Spirit di Royal Belum, Perak


Sambungan dari SINI..

Sepanjang perjalanan, sambil menikmati pemandangan di tengah tasik.. masih sempat selfie dan check line handphone..
Bertabahlah untuk 3 hari 2 malam di situ ye mak budak..


Setiap bot ada bilik tidur, bilik air, dapur dan juga ruang hadapan yang luas..


Rileks dan santai sepanjang perjalanan..


contact number dalam salah satu bot yang ada..


Dah rasa macam pergi bercuti je gayanya..


Akhirnya selamat tiba..
Nampak macam sukar je tapi sebenarnya tak..




Rehat sebelum aktiviti malam dimulakan..


Jadual asalnya petang tu ada aktiviti water confident, berendam dan berenang..
Tapi urusetia memahami semua kepenatan menempuh perjalanan yang jauh, makanya aktiviti tersebut ditunda pada pagi esoknya..

Malamnya diadakan Ice Breaking..
Makin rancak dengan aktiviti yang disediakan.. memang happening..
Hampir tengah malam baru selesai..
Tak sabar nak teruskan untuk hari kedua di mana akan diadakan water confident dan Explorace..
Program di sini memerlukan ketahanan fizikal dan mental yang bersedia menerima tugasan yang diberikan..

Bersambung..


psstt: Jauh.. terbawa lukisan hatimu.. hilang.. mencari di mana kau pergi..




12 comments:

cahayahidupku.blogspot.my said...

Ramai org cerita Royal Belum ni memang best...

Anum said...

bestnya

AtieYusof said...

seronoknya lah.. cantik je tempat ni :)

Unknown said...

seronoknya...teringat waktu dolu2 teambuilding sekali sekala mmg best

makchaq said...

Best la x dak line... baru semua boleh sembang..

Makchaq sure x boleh duduk rumah boat.. cepat mabuk bila teroleng2

Anonymous said...

kat sini ada ikan kelah kan?

nmpk menarik, rasa macam nak pegi je...

huhu

Aziela said...

Bestnya...bestnya... Akkdh lama berangan nak bercuti atas bot ni

Unknown said...

bestnyee...

logorithm said...

Wah bestnya!

Opis I tahun ni khabarnya tak buat company trip tapi nak buat program team building. Tak tahu lagi nak buat kat mana.

AisNy said...

Wahh... bestnya... ada terjun dalam tasik tak?

arysha_fayyadh said...

Assalam aiza,
bestnya
teringin nak naek boat besor soper itu

MrZam said...

salam. cm seronok je.
bole tak klu sy nk contact urus setia y gmenjayakan program ni?
sbb kami nk buat jugak. tqtq

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...