Followers Remaja Purba

Friday, May 8, 2015

Tempahan Nasi Ayam Goreng Berempah


Entry ni sepatutnya untuk bulan lepas tapi terbiar sepi..

Inilah kisahnya..
Alhamdulillah..
Chef Hubby telah menerima tempahan makanan pada 24 April 2015 lepas..
Berkebetulan jatuh pada tarikh lahir dak Nuha.. di SINI..
Makanya sehari sebelum tarikh tu hubby berkampung di rumah mak beliau bagi menyiapkan tempahan tersebut.
Lebih mudah sebab ada ramai yang menolong..
Aku pulak uruskan dak Kakak dengan dak Adik di rumah sebab dorang sekolah..
Dak Nuha.. jangan tanyalah.. ikut babah dia..


Inilah hasilnya..
Semua gambar adik hubby yang share dengan aku..



Alhamdulillah mereka menyukainya cuma dorang ingat ada nasi tambah sebab tak cukup..
Huhuhu.. manalah nak tahunya.. sebab tak dipesan dari awal..

Orang sibuk.. dia pun sama turut menyibuk..
Tak puas tidur aku malam tu sebab bantal peluk ni takde.. kihkihkih..



psstt: Menunggu dan terus menunggu..


14 comments:

Izwa Kamaruddin said...

vahvahvah...sedap nyer nih...

Kakzakie Purvit said...

Manalah tak sihat Nuha ni makan sedap selalu. Pipi pun dah berkilat dah:)

norhidana said...

dak nuha anak manja papa nyer yek kak...

untung akak dpt laki teror msk

Mizz ErMa said...

wah, macam sedap aje..sy pon dah lama x buat nasi ayam..hihi

Puan Kutu said...

rezeki birthday nuha la ni..Alhamdulillah

Pha Is said...

pergh.. boleh order ni nnti.. ehehe..

Sham said...

En hubby wt caterin ke...?ermmm nice...

makchaq said...

Bestnya nasi ayam berempah...

Mana makchaq punya.. puding oreo pun sampai dah habis season x dapat lagi...

Wak Lat said...

salam. hee rejeki catering tuu ;p

TiranaAduka said...

salam....

erm..............

Fazleyatul Aini said...

kalau siap mintak nasi tambah confirm sedap la tu

AtieYusof said...

Rezeki...sedapppnya nampak..dah lapar jadinya... ehhee

Kira Sakura said...

alhamdulilah rezeki kan. nampak yummmyyyy sangat haaaa

anak manja babah sorang tu kemain lagi dia hihihi

arysha_fayyadh said...

Assalam aiza,
alhamdulillah rezeki :)

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...