Followers Remaja Purba

Monday, December 1, 2014

Welcome Disember..



Welcome Disember..
U know what..
Bad new..
I just hate Streamyx and Maxis..
Because of them I can't update my blog and can't BW..
gggrrr...





Kisah semalam yang baru dapat share hari ni..

 Menu exotic yesterday..
'Siput Mat Rempit' as dak Kakak called it..


Homemade pisang goreng cheese..
Orang lain dah puas merasa, aku baru nak mencuba..



psstt: Much better than last Friday because of abam sayang.. but u owe me something dear..


16 comments:

Unknown said...

Selamat datang December indeed. :)

Dalam 9 jam lagi am akan start final year exam :(

Kamsiah yusoff said...

WALALALA..PISANG GORENG CHEESE..TAK JEMU DIMAKAN..

ewanthology said...

musm hujan n angin kuat skrg ni... tu pasal line internet pun tak berapa nak stabil.

Dr K said...

so far streamyx saya okeh lagi, tak buat perangai

Unknown said...

waa pisang goreng cheese. fae nakkkkk :p

Nor Azimah Ali said...

aduhai, goreng pisang cheese, bila nak try buat nih, org lain sume dah cuba, jelez kita..

norhidana said...

errrrkkk excuse me, i slh msk blog omputeh ke nih hehehe

aduh sedapnyer siput sudut tu kak, my peberet tuh... perkhhh
dana tak penah lg try bt pisang grg cheese, adik2 kt umah tu prefer cicah sambal kicap lg dr cicah cheese eheheh

cahayahidupku.blogspot.my said...

Wah sedap siput sedut tu Aiza.. dah lama tak menyedut ni :)

eMMe said...

argh tidak aiza, knape kamu tayang itu siput sedot huhuhuu..mula la ni jadi ngidam lak, okey.... yg ni mmg nak kene btol2 siput mat rempit hahahah!

Kakzakie Purvit said...

Sedih ye kalau line tak clear. Streamyx kakak alhamduillah ok..

JR said...

Streamyx saya agak emo akhir2 ini kadang2 OK kadang2 tak OK...

Unknown said...

sipottttt!!! sangat significant dengan line maxis kan..hahaha

Najib Ariyan Ali Basha said...

Saya banyak pengalaman pahit dengan Maxis, baik masa guna line hp atau guna internet, pernah saya stop blogging selama setahun kerana maxis tidak berkemampuan menampung tujuan blog... lepas tu saya bersumpah takkah guna apa2 pun produk maxis...

cemana pun... saya memang gemar ngan siput sedut masak lemak kuning cili api, makan satu kuali pun takper

Siti Sharini said...

selamat menempuh december..wahh siput rempit tuuu macam sedap walaupun namanya scary,,

~CikSiti~

Pha Is said...

tapi saya x pernah merasa lagi goreng pisang cheese tu.. hehehe

Mummydearie said...

Saya asyik teringat pisang goreng cheese je. Nampak pula gambar kat sini. Mesti bawa dalam mimpi malam nih!

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...