Followers Remaja Purba

Wednesday, March 12, 2014

Sepanjang Majlis menyambut menantu di Bukit Beruntong..




Kenduri pada 09 Mac 2014.. sambungan dari SINI..



dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha wakil babah dorang yang tak dapat join kali ni..




Sepanjang majlis menyambut menantu di Bukit Beruntong..

Echah adik hubby bersama pasangan..


diiringi pulak pengapit yang ayu..


Ibu dan bapa sebelah pihak lelaki..


Rombongan dari pihak family MIL..


FIL menepung tawar..


MIL menepung tawar..


Makan beradab..



Sesi bergambar selepas makan..

Bersama ibu dan bapa kedua-dua belah pihak..


Sebahagian dari family MIL..


dak Nuha boleh merengek takmo bergambar dengan pengantin..


Pelamin yang dihias indah dari Andaman Sirih Persona..





psstt: Alhamdulillah selesai sudah kenduri untuk kedua-dua belah pihak.. dan buat kedua-dua pasangan adik hubby.. Echah dan pasangan serta Fendy dan pasangan bahagia hingga ke akhir hayat..


last psstt: Mintak maaf pada mereka yang tertunggu-tunggu gambar flower girl dak Nuha minggu lepas.. kisahnya di SINI..





21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Umi Qi said...

Cantik betul baju pengantin...bunga2 tuh timbul...selamat pengantin baru ye Umi Qi ucapkan... :D meriahhh

Kakzakie said...

Kalau ada dua pasang pengantin meriahnya berganda kan.. tapi sibuknya pun berganda-ganda jugalah..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Barakallahu lakuma fii khair.. till jannah buat Adik ipar Dan pasangannya ;)

Rai Ourkizuna said...

selamat pengantin baru buat kedua pasangan.. cantik pelamin dia..tak sarat tapi berseri seri..

Knor said...

cantik pelamin..meja mkn beradab simple..tahniah..sepadan..moga di berkati rumahtangga..

amirah said...

cantik pengantin dengan bajunya...moga kekal bahagia sampai bila2 ye..

yusnzie said...

Zie pernah pegi hantar cupcake kat biras u nie. Punyer la jauhh...huhuhu. Apa2 pun Slmt pengantin baru utk echah

Nurfaezah Abdullah said...

semoga hubungan pengantin berkekalan hinggah jannah Aamin :)

JunAina said...

Selamat pengantin baru, selamat jadi suami isteri yg bertolak ansur.

❤Kamsiah❤ said...

semoga jodoh mereka kekal hingga ke hujung usia..

Cik Puan Fadli said...

congratulations to ur sister & hubby...psssttt...u terselit celah mana?...

FarahShamsudin said...

farah suka purpleee.. tahniah untuk mereka. semoga kekal sehingga jannah.. ameen..

HeNRieTTa JoSe said...

meriah majlisnye...cantik warna tema...

Ema Johari said...

walaupun bukan musim cuti sekolah..tetap ada kenduri kahwin...tahniah utk pasangan pengantin baru

norhidana miswan said...

moga kekal bahagia hingga ke syurga

suri said...

salam kenal, harap ia meriahlah dan ada muka berseri2 itu heee..

best kalau bab majlis sambut menantu. kita rasa ahli keluarga akan bertambah nanti raya pasti meriah.

jemputlah ke belog saya sedang2 tu ya

logorithm said...

Uiks? Adik-beradik kahwin serentak ker?

BTW, teringin nak memiliki sofa tinggi tuh. :-)

Pha Is said...

tahniah buat pasangan pengantin..

UmmuAidan-Arissa said...

alhamdulillah dah selamat ...tahniah buat mrk..sama cantik sama padan.. :)

Khai♥Rin : anies said...

barakallahulakuma...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...