Followers Remaja Purba

Friday, December 7, 2012

Salam Hari Jumaat..


  • Pagi.. aku sibuk dengan verifikasi stok di stor utama..
  • Petang.. akan sibuk dengan tugasan yang amat urgent memandangkan hari Isnin berkemungkinan besar aku akan bercuti rehat..
  • Malam nanti.. adik sepupu dari kampung akan turun..
  • Esok.. bermulanya percutian bersama keluarga.. ---> dak Kakak dengan dak Adik masih tak tahu..
  • Masalah Streamyx dah selesai.. balik kerja semalam try cuba test.. ok dah.. (jangan bulan depan jadi balik sudah..)
  • Perlahan-lahan aku cuba meredah arus kesesakan untuk ke teratak korang..



psstt: Tak sabar nak try menda baru weekend ni.. hadiah in-advanced dari hubby..

psstt lagi: Tak sabar.. tak sabar..

last psstt: Moga semuanya berjalan dengan lancar.. insyaAllah..




10 comments:

Anum said...

salam jumaat

Kakzakie Purvit said...

Sabar... sabar... tinggal dua hari lagi dah boleh test. Jgn gabra bila pertama kali mencuba.

nurhuda said...

bersusahpayha dahulu , bersenang lenang kemudian ;)

azieazah said...

Pun tak sabar gak ni.. hehehehe

❤~Emma Abduh~❤ said...

enjoy sis..hihi..bzy nmpak...

Munn Jaafar said...

apakah bnda baru tu??? suami buat pahala, bg hadiah...bestnyeeeee

Kakcik Seroja said...

Tiba-tiba hari ini kakcik rasa 'sempit' sangat...

intanfirdaus247 said...

Salam jUmaaT..Enjoy ur holiday..:0

Tinta Lana said...

Salam.

Hohoho, akak! Saya pun pelan2 meredah arus sesak ni..huhu.

Camna la akak ek urus masa..keja..anak..

Sy takda anak pun..dah poning2 ni,huk3

kay_are said...

hadiah dari husband? ape tu eh.. misteri2..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...