Followers Remaja Purba

Friday, December 7, 2012

Salam Hari Jumaat..


  • Pagi.. aku sibuk dengan verifikasi stok di stor utama..
  • Petang.. akan sibuk dengan tugasan yang amat urgent memandangkan hari Isnin berkemungkinan besar aku akan bercuti rehat..
  • Malam nanti.. adik sepupu dari kampung akan turun..
  • Esok.. bermulanya percutian bersama keluarga.. ---> dak Kakak dengan dak Adik masih tak tahu..
  • Masalah Streamyx dah selesai.. balik kerja semalam try cuba test.. ok dah.. (jangan bulan depan jadi balik sudah..)
  • Perlahan-lahan aku cuba meredah arus kesesakan untuk ke teratak korang..



psstt: Tak sabar nak try menda baru weekend ni.. hadiah in-advanced dari hubby..

psstt lagi: Tak sabar.. tak sabar..

last psstt: Moga semuanya berjalan dengan lancar.. insyaAllah..




10 comments:

Anum said...

salam jumaat

Kakzakie said...

Sabar... sabar... tinggal dua hari lagi dah boleh test. Jgn gabra bila pertama kali mencuba.

hananhadila said...

bersusahpayha dahulu , bersenang lenang kemudian ;)

azieazah said...

Pun tak sabar gak ni.. hehehehe

❤~Emma Abduh~❤ said...

enjoy sis..hihi..bzy nmpak...

Munnafendy said...

apakah bnda baru tu??? suami buat pahala, bg hadiah...bestnyeeeee

Kakcik Nur said...

Tiba-tiba hari ini kakcik rasa 'sempit' sangat...

intanfirdaus247 said...

Salam jUmaaT..Enjoy ur holiday..:0

Tinta Lana said...

Salam.

Hohoho, akak! Saya pun pelan2 meredah arus sesak ni..huhu.

Camna la akak ek urus masa..keja..anak..

Sy takda anak pun..dah poning2 ni,huk3

kay_are said...

hadiah dari husband? ape tu eh.. misteri2..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...