Followers Remaja Purba

Thursday, December 27, 2012

Bila dak Kakak dak Adik dak Nuha takde..



  • Terasa sunyi pulak bila dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha takde..
  • Aku hadap hubby.. hubby hadap aku..
  • Apa nak buat ni..
  • Sudahnya..
  • Malam tadi ke pasar malam..
  • DAN..
  • Hasilnya..

Hubby yang nak sebenarnya..
Aku bukannya boleh makan dalam keadaan gigi sakit ni..


 
'Angry Bird'..


Kali pertama aku jumpa..
Maklumlah jarang pergi pasar malam area kat rumah aku ni kalau hubby takde..


  • Pagi tadi.. singgah rumah nenek jenguk anak-anak.. peluk cium gomol kejap dorang sebelum pergi kerja..
  • Esok aku cuti..
  • Pagi ---> Urusan kat sekolah dak Adik..
  • Petang ---> akan bawa dak Nuha untuk check up di hospital..
  • Lepas tu.. barulah bawak dak Kakak.. dak Adik.. dak Nuha balik rumah..
  • Itu perancangan aku untuk esok..


psstt: ...



12 comments:

Anum said...

selamat pagi
singgah kejap :)

Cik Ummi said...

aik? dah dapat berhoneymoon berdua kat umah pun terasa bosan ke? lol
kalau kite,,lagi seronok adelah.. hahaha


pssssttt sedap ke angry bird tu? pelik je O.o

makchaq said...

Bosan duduk berdua je kat rumah sebab sakit gigi...kalau tak mesti tak bosan..

Kalau dak adik nampak angry bird tu mesti nak beli..

❤Kamsiah❤ said...

ala...sekali sekala berdua2an...rasa mcm baru kawen hehe..

Aziela said...

La...naper tak gi dating? Midnite movie ke, karoks ke...hehehehhee

azieazah said...

Baru berpisah sehari, dah rindu sakan. Kan?

QueeN TerataI said...

syok tu berdua duaan kat rumah tanpa anak2.. hehehehe

Tihara said...

ramainya dak2 kesayangan..sedapnya stimbot..lama dah tak beli..org kata yg ketam tu takleh makan..tu yg jd was2 sgt, padahal dulu my fav menu ni :)

faraherda.razalan said...

Ala...hanimun kejap je. Hehehe...tp klu dah hati ibu kan? Tgl kejap pun, rindunya mcm bertahun..

=D

Kesuma Angsana said...

KA pun x boleh kalu xde anak2 ni

Daddy Ziyyad said...

best nya beli yong taufu set tu..dah lama tak makan...:) pasar malam pun dah lama saya tak pergi..huhuh

kay_are said...

makin kretif lak bentuk2 dalam yong tau fu ni ye.. lain dari yang lain!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...