Followers Remaja Purba

Tuesday, December 4, 2012

Tengok apa tu..




Muka baru bangun tidur..




 'Tengok apa tu..?'


...


...


...


...


...


...


...




 


kacau Babah dia rupanya..


psstt: Esok lusa aku akan menghadiri kursus.. kemudian terus sambung cuti hingga minggu depan..

psstt lagi: Maaflah ye.. cuti ni telah dirancang awal..

last psstt: Dak Kakak dengan dak Adik masih tak tahu dengan perancangan cuti kali ni..


20 comments:

Kakcik Seroja said...

Hahaha... Dak Nuha dah pandai nak berblog tu. :)

faraherda.razalan said...

Nak ke mana tu???

Kakzakie Purvit said...

Dah pandai menyelar ke depan ye Ai. Lambat alih siaplah babah punya dia kerjakan.

Izwa Kamaruddin said...

wahhh...anak moden! :)

eLL said...

kalau dorang tahu mesti kecoh kan. huhu

Julia Johari said...

yeyyyy bercuti eh? pi mana huhu

Unknown said...

amboi amboi dak nuha..tak lama lagi tolong ibu update blog ya.. hehehe..

Hidayah said...

nak jadik baby blogger..

:)

Unknown said...

Budak gebus ni dah pandai perati gadget ye..

makchaq said...

Tak lama lagi mesti dia yang conquer abah punya tu.. macam nafisah.. siap mengaku dia punya, bila abah pegang tanya pulak..
'abah nak pinjam kejap eh?' terkejut abah.. last2 redho.. beli lain..

Munn Jaafar said...

wahh nnti mesti dak kakak n dak adik jd manusia plg hepi dapat bcuti sepraisss...hehehe

Dr K said...

budak2 zaman sekarang...zaman gadjet! haha

Unknown said...

selamat bercuti...bangun2 dah tgk gadget..hehe

LiYa HaNiF :: said...

dak kecik tu pun nk berblog gak tue... ^_~

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Anum said...

wow ingat apa tadi

Kancil 8349 said...

berhati - hati dan selamat berkursus

azieazah said...

Heeee skirt dia! comel!

Unknown said...

geramnya dgn si tembam ni... kecik2 dah pandai eh tgk handphone

kay_are said...

dah tunjuk minat kat gadget2 dah dak nuha tu.. makin ade kemajuan nampaknye.. =)

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...